maandag 29 januari 2018

Love Drops By Status Aparte, het Pérfecte Valentijdscadeau

Valentijn komt weer dichterbij. Voor de singles onder ons is dit de dag des hels maar voor de verliefde koppeltjes is dit dé dag bij uitstek om eens extra je best te doen. Ontbijt op bed, dagje wellness enzoverder. Uiteraard hoort bij deze mooie dag van de liefde ook een mooi cadeautje. Juwelen zijn op Valentijnsdag het cadeau bij uitstek. Een ring om je liefde te tonen is cliché en dat vind ook Kim Geysen, juwelenontwerpster bij Status Aparte. Kim Geysen ontwierp de prachtige collectie Love Drops dewelke bestaat uit een prachtige halsketting en armband. Weg dus met het cliché van de ring! Koop een ring of armband voor je vriendin! ( dat rijmt nog ook :D)


Het cliché van de ring wordt dan misschien wel doorbroken, het romantisch uitzicht blijft uiteraard behouden!

De naam Love Drops is geïnspireerd op een druppel die net zoals verliefdheid op je hoofd valt. Omdat Status Aparte iedereen de kans wil geven om een persoonlijk juweel te kopen en niet eentje dat uit de massaproductie komt, wordt er gebruik gemaakt van verguld aluminium met halfedelstenen.
Zowel de armband als de ketting zijn Limited Edition en zijn beide gemaakt uit hoogwaardig aluminium en dubbel verguld met 22 karaat goud. De hanger van beide juwelen zijn handmatig bezet met halfedelstenen.De juwelen ogen echt heel sjiek en luxueus. Op zicht zou je er echt geen prijs kunnen opplakken! De grootte van de hanger maakt dat je een simpele outfit ineens érg klassevol kan dragen. Ik ben enorm fan van de ketting! Een armband draag ik persoonlijk minder. Toch is de armband uit deze collectie symbool als bekentenis van een blijvende relatie! Toch maar de armband vragen dan? Of misschien wil ik ze wel gewoon allebei! Staat toch ook gewoon prachtig samen! Kun je je dit prachtige gouden juweel al inbeelden op een romantisch zwarte jurk? Prachtig gewoon!De ontwerpster van deze prachtige juwelen is niemand minder dan Kim Geysen! Een jonge top juwelenontwerpster , kunstenares en edelstenenexpert. Buiten het ontwerpen van juwelen, houdt ze zich ook bezig met schilderen. Ze heeft zoveel inspiratie dat ze ook reeds een handtassenlijn en een eerdere juwelencollectie ontwierp! Bovendien heeft ze ook al parfums ontwikkeld!

Zoals ik hierboven al schreef is deze lijn beperkt in oplage! Als je interesse hebt is snel zijn de boodschap! De juwelen zijn helaas niet online te koop maar enkel in de winkels te Lier, Knokke en Mechelen. Meer informatie over deze verkooppunten vind je via;
http://www.statusaparte.net/content/7-contact

Kostprijs armband: 205 euro
Kostprijs ketting: 245 euro

Wat krijgen jullie graag voor Valentijn?

Liefs
Sofie
Xx..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten