donderdag 4 februari 2016

Dior Poison girl

Hej allemaal! 

Jullie kennen ongetwijfeld allemaal wel de allom bekende poison geurtjes van Dior. 
Na de hypnotic, pure, midnight en de tendre poison is nu het kleine zusje uit de collectie geboren namelijk de poison girl!Als absolute hypnotic poison verslaafde moest dit parfum wel iets voor mij zijn dacht ik! 
Deze gedachte werden alleen maar versterkt als ik keek welke ingrediënten dit parfum had. 
In de topnoten vinden we geuren als bittere sinaasappel, in de hartnoten vinden we 2 zeldzame varianten van de roos namelijk de rose de Grasse en de damaskusroos. In de basisnoten zitten tonkabonen, sandelhout, vanille, amandel en tolu balsem. 

De vanille en amandel wordt versterkt door de tonkaboon. Deze zorgen samen met de tolu balsem voor de warmte in de geur. Deze ingrediënten maken de geur zwoeler en meer sexy. Sandelhout geeft diepte en maakt het een tikje mannelijker maar leunt goed aan bij het zoete van de vanille en de amandel. De rozen zorgen voor het bloemige in het parfum. Beide zorgen voor een diepe, zoetachtige bloemige geur. 
Een frisse, zoet-zurige toets wordt gecreëerd door de geur van bittere appelsien. 

Zoals je kan lezen gaat het hier opnieuw over een zoet warm parfum dat net iets lichter is dan de hypnotic poison. Ik kan het dus best omschrijven als kleine, iets luchtigere zusje van de mierzoete hypnotic variant. 


Het is een geur die je een op en top vrouwelijk gevoel geeft. Hij wordt omschreven als een sensuele hartenbreker die als een vergiftiging werkt waardoor hij een verslaving wordt. Voor rebelse jonge vrouwen die hun dromen volgen. 

De flacon is zoals de andere poison geurtjes. Deze variant is roze wat de vrouwelijkheid of moet ik zeggen het meisjesachtige van dit parfum benadrukt. Onderaan zit een mooi zwart accent en het opschrift girl is sierlijk en lieflijk. De parfumeur die deze verslavende geur heeft ontwikkeld is Francois Demachy. Als gezicht voor de promotiecampagne koos Dior voor de Frans Amerikaanse Camille Rowe ( model / actrice ) 

Ga jij hem misschien kopen?

Liefs 
Sofie 
Xoxo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten