vrijdag 19 oktober 2018

Estetika Beurs Oktober 2018

De Estetika beurs, gekend bij elke schoonheidsspecialiste en beauty-lover. Ook ik ben sinds enkele jaren minstens 1 maal per jaar van de partij om kennis te maken met de nieuwigheden van dat moment. Ongeacht dat de estetika beurs voornamelijk gericht is op (beginnende) schoonheidsspecialistes vind ik het altijd een zeer interessant gebeuren! De beauty sector is volgens mij een van de meest innoverende sectoren uit de business en veranderingen/verbeteringen zijn er constant. Dit jaar ging ik mee met de press tour en werden we dus persoonlijk op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe productjes en snufjes.Nieuwigheden in de beauty sector vind ik altijd interessant, van nieuwe machines om je huid op te meten tot de laatste nieuwe (definitieve) ontharingstechnieken tot nieuwe make-up. Elk merk innoveert en investeert op z'n eigen manier en net dat maakt elk merk op zich uniek en exclusief.

In tegenstelling tot andere jaren, schrijf ik dit jaar dit artikel. Ik wil toch even langer stilstaan bij Estetika dan een klein vlogje op mijn youtube kanaal zoals andere jaren. Buiten enkele standen die verplaatst zijn ziet het er ook elk jaar grotendeels hetzelfde uit.

De focus dit jaar ligt voornamelijk op hand- en voetverzorging, (definitieve) ontharing en ook de anti-age producten worden geoptimaliseerd, de focus hier wordt ook meer en meer gelegd op de onderkin, hals en buste.

Laten we beginnen bij de merken die mij het meest zijn bijgebleven. Sommige zijn klassiekers en sommigen waren volledig nieuw voor mij ;).

* Germaine de Capuccini
Jullie zullen waarschijnlijk niet raar opkijken dat ik dit merk noem, het is en blijft een van mijn favoriete merken. Waarom? Ongeacht dat deze firma geleid wordt door een powerlady ( en nog vele andere powerladies in het bedrijf zitten ), blijft de kwaliteit van hun producten altijd top!

Het is zo'n merk dat mij nog nooit teleurgesteld heeft. hun producten voor lichaam en gelaat zijn altijd heel kwalitatief en ook hun nieuwe make-up lijn is een schot in de roos!Nieuwigheden; Verstevigend (onder)kin en halsmasker.

Voorgaande artikelen van Germaine:
https://beautytestersofie.blogspot.com/2018/09/glow-up-seizoensmake-up-van-germaine-de.html
https://beautytestersofie.blogspot.com/2018/06/perfect-forms-green-scrub-en-slim.html
https://beautytestersofie.blogspot.com/2018/05/sperience-welnesslijn.html
* Paul&Joe
Ook deze zal jullie niet verbazen en ik wil zeker niet saai overkomen maar dit merk blijft gewoon geweldig! Net zoals GDC heeft dit merk me nog nooit teleurgesteld. Uiteraard springt Paul&Joe er torenhoog bovenuit wat de vormgeving van hun producten betreft. Hun welbekende poesjes blijven enorm schattig en razend populair. Los van de vormgeving is de kwaliteit van de producten ook nog eens top! Hoe kan je nu geen fan zijn van dit merk?
Nieuwigheden; Paul&Joe pakt dit jaar uit met een adventkalender! Hun nieuwe Holiday collectie is ook weer super schattig

Voorgaande artikelen:
https://beautytestersofie.blogspot.com/2018/03/wanneer-de-kersenbloesems-en-de.html
https://beautytestersofie.blogspot.com/2017/10/paul-joe-parisienne-girl.html
https://beautytestersofie.blogspot.com/2017/05/paul-anniversary-make-up.html* Thalgo:
Een merk wat ik voordien eigenlijk nog niet kende. Ook al is het vooral bekend door schoonheidsspecialistes die er cabinebehandelingen mee uitvoeren, sprak dit merk mij enorm aan. Producten die vooral verrijkt zijn met extracten uit de zee die in een strakke verpakking zitten.

Nieuwigheden: Hun nieuwe anti-ageing lijn Exception Marine.* Beauty 2 drink:
Dat je collageen van binnenuit kan ondersteunen dat wisten we al. Maar buiten enkele noodzakelijke vitaminen om je huid in topconditie te houden ondersteunen deze drankjes je ook tijdens het afslanken!

Nieuwigheden: De volledige lijn is nieuw en erg interessant.* Marc Inbane
Misschien kennen jullie dit merk nog wel van vorig jaar! Van dit merk verscheen er vorig jaar een artikel op mijn blog over hun zelfbruinende spray. Ik ben fan van dit merk omdat ze de eerste zelfbruinende spray zonder 'orange' effect uitbrachten. Wist je trouwens dat ik hun spray tan nog steeds wekelijk gebruik?
Ze hebben trouwens ook enkele super leuke geurkaarsen!
Nieuwigheden: Perle soleil een apparaatje waarmee je druppeltjes geconcentreerde zelfbruiner kan toevoegen aan je favoriete dagcrème, body lotion of zonnecrème!

Voorgaande artikelen:
https://beautytestersofie.blogspot.com/2017/03/marc-inbane-natural-tanning-spray.html


* Mesoestetic:
Dit merk kende ik al een tijdje. Ik hoor erg veel goede reacties van hun productengamma, zowel van hun gelaatsverzorgingsgamma als hun producten voor het lichaam zouden erg goed zijn! Ze hebben ook enkele leuke producten om te smeren die ondersteunend werken als je wil afslanken! Helaas heb ik van dit merk nog nooit iets kunnen testen maar toch lijkt me dit eentje om te onthouden!

Nieuwigheden: Genesis is hun laatste nieuw paradepaardje. Het is een apparaat om elke gelaatsverzorging nog deskundiger en grondiger te kunnen uitvoeren.
Buiten bovenstaande merken en hun nieuwigheden ben ik nog in contact gekomen met enkele nieuwe merken en enkele merken die ik nog niet kende. Uiteraard komen er binnenkort nog blogposts aan over deze nieuwigheden.

Ook van bovenstaande merken komen er binnenkort enkele zaken op mijn blog dus hou mijn pagina zeker in de gaten!


Volg je me al op sociale media?
facebook
twitter
instagram
youtube

Liefs,
Sofie Xx..


1 opmerking:

  1. Lijkt me echt de moeite om naartoe te gaan. Ik zou daar wel helemaal in mijn nopjes zijn :-D

    BeantwoordenVerwijderen