dinsdag 25 september 2018

Glow Up seizoensmake-up van Germaine de Capuccini

Wisten jullie dat Germaine de Capuccini elk jaar een paar keer een seizoensmake-up uitbrengt? Deze lijn bestaat meestal uit enkele limited edition make-up producten die perfect bij de tijd van het jaar of seizoen passen. Deze zomer komen ze met Glow up! Glow up staat voor, zoals de naam het al zegt, fonkelingen en glow! Ze brengen 3 producten op de markt die comfortabel, praktisch en van hoge kwaliteit zijn!


Zoals je in de inleiding dus al kon lezen bevat de Glow up! lijn 3 verschillende producten. Een primer, een multifunctionele crème blush en een lipkleurtje met een speciale textuur.

Ik begin bij de primer. Het is GDC niet ontgaan dat dit jaar foundations liever worden gemeden en dat zware make-up op het gelaat niet echt meer van deze tijd is ( toch momenteel niet ). Ze brengen dan ook een perfectionerende primer aan die ze ook naargelang noemen;



Just Perfect is een primer met een paarse ondertoon en minuscule glitterdeeltjes die komaf maken van een doffe en vale teint. Iriserende deeltjes in deze primer zorgen ervoor dat licht door de huid wordt vastgehouden en zorgen bijgevolg dus voor een mooie en natuurlijke glow.



De primer is heel geconcentreerd en is dus heel zuinig in gebruik, als je van jezelf al een mooie egale teint hebt, kan je er ook voor kiezen om deze primer enkel aan te brengen op de 'key points' van je gelaat oftewel de delen die je achteraf met highliter zal aanzetten voor een nog intenser resultaat.


In deze close-up kan je de parelmoerdeeltjes goed zien

Wist je dat je deze primer door zijn lichtreflecterende deeltjes ook kan gebruiken als vloeibare highliter?

Als je ziet hoe een groot deel ik kan bedekken met een klein beetje product weet je dat deze primer erg zuinig is in gebruik! Gelukkig kan je de primer makkelijk uitwerken

Kijk wat een mooie glow op mijn arm

De geur van deze primer is erg fijn! Hij ruikt echt naar pas gewassen lakens en dit danken we aan de toevoeging van geurnoten van ylang ylang.
De primer komt in een glazen flesje met doseerpompje en is handig in gebruik! Alleen opletten dat je hem niet laat vallen dus.



Het volgende product is de multifunctionele blush. Deze Kiss my cheeks, zoals hij door GDC genoemd werd, komt in 2 kleuren namelijk 678 Carnation een fuchsia roze kleur en 679 Terra een nude kleur.
De speciale verpakking van deze blush maakt dat je hem heel makkelijk kan aanbrengen op je wangen én je lippen! Gewoon even vegen en hup een subtiel kleurtje verschijnt! Dit vind ik uiteraard het grootste voordeel van dit product, het is niet alleen handig maar ook super snel in gebruik. Ik breng het echt letterlijk aan in enkele seconden.




Deze blush is (gelukkig) niet super hard gepigmenteerd, anders was snel uitwerken met een kwast of je handen onmogelijk. Ik vind dat het de perfecte doseringen pigment bevat voor een subtiel resultaat! Indien je eerder fan bent van intensere kleuren kan je hem meerdere keren aanbrengen en de kleur geleidelijk aan opbouwen.




De formule van deze blush voelt zijdezacht en vederlicht. Dit komt omdat de formule is opgebouwd op basis van een combinatie van synthetische wassoorten. Bovendien zorgt frambooszaadolie ervoor dat de huid gehydrateerd en soepel blijft.



Tenslotte hebben we de Lip Envy. Deze lipkleur is de perfecte match tussen een lipgloss en een lipstick. Ook deze is verkrijgbaar in 2 kleuren namelijk 130 Shock Fuchsia, zoals de naam al zegt een stevige donkerroze kleur en 131 Seamless een nude roze-achtige tint




De textuur van deze Lip Envy is wat dit product uniek maakt. GDC beschrijft het zelf als een lichte en sensoriële textuur. De textuur voelt inderdaad erg zacht en licht aan en wat ik persoonlijk het belangrijkste vind; het plakt niet! Deze Lip Envy's zijn erg rijk gepigmenteerd en laten ook een soort stain na op de lippen. Omdat deze niet mat opdroogt maar er uit ziet als een gloss blijft hij niet erg lang zitten maar je lippen behouden dus wel een soort kleurtje ook nadat hij is afgesleten.



Bij het aanbrengen voelt deze Lip Envy erg zacht en romig aan, door de goede pigmentatie dekt deze kleur mijn lippen in slechts 1 laagje.
De verpakking van deze Lip Envy doet me erg denken aan die van de liquid lipsticks. Ook de applicator met een fijn kussentje ziet eruit als die van een liquid lipstick.




Ik ben zeker fan van dit product, het heeft de gloss van een lipgloss zonder plakkerig te zijn, het voelt romig als een lipstick zonder je lippen uit te drogen.

De prijzen;
- Just Perfect primer : 27 euro
- Kiss my cheeks : 31.80 euro
- Lip Envy : 27 euro

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste in uw buurt.

P.S. Wisten jullie dat Germaine de Capuccini heel recent met een volledig en blijvend gamma make-up op de markt is gekomen? Hou zeker mijn blog in de gaten voor meer info binnenkort!

Liefs
Sofie
Xx..


1 opmerking: