maandag 4 juni 2018

Perfect forms Green scrub en Slim Mission van GDC

De zomer komt eraan en wij vrouwen gaan nu nog last minute werken aan onze bikini body. Niet iedereen kan gewoon heel de winter eten wat die wil zonder wat kilo's aan te komen. Ook ik ben meer dan één kilootje aangekomen en eerlijk gezegd voel ik me er alles behalve comfortabel bij! Ik word zelfs een beetje onzeker als ik erbij nadenk dat ik binnenkort alweer mijn bikini kan aantrekken. Helaas heb ik ook last van cellulite en ik heb al veel geprobeerd om dit te verhelpen én te beperken.
Ook deze keer test ik een verstevigende kuur van Germaine de Capuccini om mijn sinaasappelhuidje aan te pakken! Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.


Ik moet eerlijk toegeven dat ik best tevreden ben over de afslankende / verstevigende collecties van GDC want een tijdje geleden testte ik al eens wat producten uit de Perfect Forms collectie uit Alles over deze producten lees je in mijn vorige blogpost Ik was dus heel enthousiast om deze nieuwe producten te gaan uittesten!

85% tot 95% van de vrouwen heeft last van cellulite. Het is ook iets waar je niets aan kan doen, het is er gewoon en het is grotendeel genetisch bepaald. You got it from your mama kan hier dus positief of iets minder positief uitpakken ;). Germaine de Capuccini heeft dus iets ontwikkeld dat specifiek op die sinaasappelhuid gaat inwerken. Ze brengen een Scrub uit en een hydraterende crème die cellulite aanpakken. Als leuk extraatje brengen ze een massagetool uit waarmee je dus een totaalpakket hebt om thuis aan de slag te gaan!Ik ga beginnen met de scrub. De GDC Perfect Forms Green Soul Scrub bereid je huid voor op de crème. De scrub exfolieërt de huid en ontgift ze op een zachte manier. Dit zorgt ervoor dat de huid perfect klaargestoomd wordt voor wat volgt. Bovendien wordt de bloeddoorstroming geprikkeld waardoor de hydraterende crème ook beter wordt opgenomen.

De Green Soul Scrub bestaat uit Koreaans Bamboe-extract dit helpt bij de bescherming tegen negatieve effecten van vrije radicalen. Groene thee-olie gaat dehydratatie van de huid voorkomen.

De scrub kan zowel op de vochtige als op de droge huid gebruikt worden. Op de droge huid voelt deze scrub intenser aan dan op een vochtige huid, je kan dus zelf bepalen hoe intensief je wil scrubben. De geur van deze scrub is lekker fris en de verpakking is handig in gebruik.Vervolgens breng je de speciale hydraterende crème aan uit deze nieuwe Perfect Forms collectie namelijk de Slim Mission. Deze crème heeft maar één missie het vet verbrandende ingrediënt zo snel mogelijk naar zijn doel sturen namelijk de vetcel! Daar gaat ze het volume van de vetcel en het vetweefsel te verminderen en toekomstige ophopingen te voorkomen.

Maar hoe dan?
GDC zou GDC niet zijn als ze niet opnieuw op de markt komen met een volledig innovatieve technologie + bijhorende ingrediënten.
De formule met reducerend vermogen bestaat uit 2 fasen :

1 de defragmenterende werking: het extract van macca, een natuurlijk ingrediënt zorgt ervoor dat de verstopping in het vetweefsel wordt opgelost om alles vrij te maken zodat de Lipo-Drone technologie optimaal zijn werk kan doen.
2 De Lipo-Drone technologie ofwel de verbrandende werking: Deze zorgt ervoor dat het extract van de stranddruif tot helemaal in de kern van de vetcellen komt en daar de vetverbrandende mechanismen stimuleert.De geur van deze Slim Mission is lekker fris en zomers! Ik hou echt van dit geurtje. De geur is een stuk intenser dan die van de scrub, dit komt door de toevoeging van essentiële oliën van munt, cipres, citroenschil, lavendel en laudenum. Deze oliën zorgen ook voor een lichter gevoel in de benen.
De verpakking is net zoals bij de scrub een knijptube die de boel dus hygiënisch houdt en voor een praktisch gebruik zorgt.

Tenslotte hebben we onze massagetool. In tegenstelling tot andere massagetools die ik het verleden al wel eens probeerde vind ik deze wel werken! Je voelt gewoon dat deze je huid dieper en efficiënter masseert. Je rolt er gewoon zo mee over je probleemzones ! Het bindweefsel in de huid wordt op deze manier versoepeld en de vochtafvoer bevorderd.Conclusie:
Ik vind de combinatie van deze 3 producten echt top! Je krijgt zo een volledige kuur waar je zelf mee aan de slag kan! Alle drie de producten hebben hun eigen functie en zorgen voor een totaalprogramma waarmee je het allerbeste haalt uit elke product afzonderlijk. Ik raad dan ook aan als je hier zelf mee aan de slag wilt ook deze 3 producten aan te schaffen!
Na deze kuur een maand lang te gebruiken ( 3x week de scrub en elke avond de Slim Mission met de massagetool ) voelt mijn huid een stuk zachter! Ze voelt ook erg zacht aan en is mooi gehydrateerd. Mijn huid voelt ook steviger en mijn cellulite is minder zichtbaar. Helaas is ook dit geen wondermiddel dat cellulite doet smelten als sneeuw voor de zon maar eerlijk gezegd denk ik dat dit niet bestaat! En al zeker niet in een tubetje! Toch moet ik zeggen dat ik erg enthousiast ben over de uitwerking van deze producten en vind ik het persoonlijk een perfecte aanvulling bij een dieet of sportprogramma!

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u uiteraard ook terecht kan voor bijhorende en aanvullende cabine behandelingen met de Slim & Firm Focus Plan! Ik overweeg zeker zo eens een behandeling te ondergaan zeker omdat ik zie hoe de schoonheidsspecialistes van GDC intensief opgeleid en begeleid worden.

De prijzen dan!
- Green Soul Scrub: 39.60 euro
- Slim Mission : 56 euro
- Massagetool : 12 euro

Liefs
Sofie
Xx..Geen opmerkingen:

Een reactie posten