maandag 18 juni 2018

Let's Love Summer by Heidi Klum @ Lidl

Wisten jullie dat Heidi Klum ook deze zomer opnieuw een collectie uitbrengt voor Lidl? Ja hoor! En ik kan jullie nu al verklappen dat deze zomercollectie me erg doet denken aan hippe stranden en zalige zwembaden! Waarom? wel met deze outfits ben je meteen vakantieproof! Een ideaal kleedje voor aan het zwembad of op het strand? Een makkelijke outfit voor een uitstapje? En dit dan ook nog is gecombineerd met de laatste hippe trends? Lidl has it all!



De nieuwe zomercollectie van Esmara by Heidi Klum gaat volgens mij weer een schot in de roos worden! De collectie is erg uitgebreid zowel in stuks, vormen en maten. Ze biedt dus opnieuw voor ieder wat wils, ongeacht je leeftijd of smaak.

Ook Lidl doet mee aan de nieuwste trends voor deze zomer, kimono's, leuke lichte shorts, boho printjes, alles zit netjes verwerkt in deze collectie! En laat ons eerlijk zijn, iedereen die in het verleden al eens iets uit de Heidi Klum collectie van Lidl geprobeerd heeft weet dat de sterkste troef nog steeds de prijs - kwaliteit verhouding is. De stuks zijn erg goedkoop zonder af te doen aan kwaliteit! Ook deze kledij is weer erg vriendelijk voor onze portomonnee en zijn kwalitatief meer dan goed!



De zomercollectie van Heidi Klum bevat, net zoals de vorige, niet alleen kledij maar ook enkele leuke accesoires zoals sjaaltjes en schoenen.

Ik begin met mijn favoriete outfit van deze collectie ! Deze jumpsuit met leuk printje zit mij als gegoten! Hij voelt echt enorm confortabel en ik zou hem dag en nacht kunnen dragen! Het stofje is licht en luchtig en perfect om op een zomerdagje aan te doen om gewoon te gaan shoppen, naar het strand te gaan of gewoon gezellig thuis te zitten.




Je kan hem gemakkelijk combineren met deze sleehakken, die trouwens ook in de collectie zitten ( later meer hierover ) voor een stijlvol resultaat of met enkele leuke slippers voor een meer casual look.

Dankzij het riempje dat je in de taille vast bindt krijgt de jumpsuit een mooie vorm.

Ook deze zwarte jumpsuit zit in de collectie. Qua kwaliteit en stofje denk ik dat deze heel erg op elkaar gelijken. Deze zwarte variant heeft wel een bruin gevlochten centuurtje gekregen wat deze jumpsuit meteen een mooi accentje geeft. Ook hier geldt dezelfde regel, met een hakje of sleehak, die trouwens perfect bij het riempje matcht, voor wat extra elegantie of een leuke slipper voor een makkelijke en casual look.


Deze jumpsuits zijn verkrijgbaar online en in store en kosten 14.99 euro


Dan de bloesjes uit de collectie! Deze mouwloze bloesjes met prachtig gevlochten detail op de halslijn passen mooi aan onder de armen en lopen een beetje wijder naar onder toe. Ze vallen wel vrij groot omdat ze onderaan wat wijder vallen maar dat is net mooi, en zoals ik eerder schreef passen ze bovenaan wel mooi aan!




Het grootste voordeel aan deze bloesjes vind ik persoonlijk het stof waaruit ze zijn vervaardigd! Het is zo zacht en comfortabel dat je haast vergeet dat je het draagt! Door z'n lichte stof is dit dus ideaal om te dragen op een zwoele zomerdag! Ondanks hun lichte stof, schijnen deze topjes niet door! Nee zelf het witte niet ;) !  Extra leuk in combinatie met een van de bijhorende shortjes uit de collectie!



Het enige nadeel van deze bloesjes is dat ze erg snel verrimpelen, dit komt uiteraard omdat het stofje zo fijn is maar ja voor wat hoort wat, voor een extra zacht en licht topje moet je dus wel een extra strijkbeurt over hebben ;). Ohja en ook wat extra plaats in je kleerkast want je gaat ze sowieso in alle kleuren willen!

Deze tops zijn verkrijgbaar in groen, wit en zwart online en kosten slechts 5.99 euro!


Geen fan van mouwloze topjes? Geen probleem, voor jou hebben we de t-shirtjes die in dezelfde stijl vallen. Ook deze zijn voorzien van het mooie gevlochten detail op de neklijn. Het stofje is iets dikker dan die van de topjes hierboven maar erg comfortabel en leuk om te dragen.




De t-shirts hebben een goede pasvorm en hebben een ideale lengte. Omdat het stofje iets zwaarder is hebben ze minder last van het rimpelprobleem ;).


Ook deze zijn verkrijgbaar in groen en wit online en in store en kosten ook slechts 5.99 euro


De shortjes uit deze collectie zijn ook superleuk! Natuurlijk weet Heidi Klum, mode icoon van deze eeuw, dat shortjes veel hotter zijn dan rokjes deze zomer! Daarom brengt ze deze shortjes in alle geuren en kleuren naar Lidl en wij zijn haar én Lidl daar erg dankbaar voor!




Mijn favoriet? Het shortje met print! Ook deze stof is lekker zacht en super comfortabel. Dankzij het soepele stof voel ik me ook erg lekker met dit shortje! Qua lengte vind ik deze shortjes ook ideaal! Niet te lang en niet te kort, ik ben trouwens geen fan van die ultra kortje shortjes, geef mij deze maar! In alle kleuren graag ;-).




De witte en zwarte short zijn vervaardigd uit andere materialen, het stof voelt aan als een dikke linnen stof en zo ziet het er ook uit. Bovenaan zijn deze shortjes voorzien van een koordje om ze mooi te laten aanpassen. Deze koordjes zijn mooi afgewerkt met 'floshkes' wat dan weer zorgt voor een leuk, zomers en speels accentje. Dankzij de perfecte lengte van deze shortjes kunnen deze ook weer voor alle leeftijden!

De witte, zwarte en multicolor short zijn verkrijgbaar online en in store voor 7.99 euro

Meer fan van jeans? Ook deze zitten in de collectie in zwart en blauw!
Ook deze zijn al te bestellen online en komen binnenkort in store. Deze heb je al voor 9.99 euro





Ook deze leuke kimono zit in de collectie! Ik vind hem ideaal voor s'avonds als het al wat frisser wordt. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken om aan te trekken over je bikini of badpak terwijl je naar het strand of zwembad gaat!

De mouwen zijn 3/4 van lengte en vallen wat wijder naar het einde toe, erg mooi en stijlvol!



De onderkant is afgewerkt met allemaal kleine bolletjes wat het geheel weer wat speelser maakt, erg tof gedaan!


Deze kimono en nog een andere langere variant zijn online verkrijgbaar voor 14.99 euro

Een zomercollectie zou geen zomercollectie zijn zonder het perfecte strandjurkje toch? Wel hier is het dan! Een stijlvol en luchtig kleedje dat perfect is om over je bikini aan te trekken. Dankzij de verstelbare touwtjes aan de bovenkant kan je zelf kiezen hoe diep je je decollete wilt. Hmmm sexy!

Dit kleedje is online verkrijgbaar voor 12.99 euro



Voor de ietswat frissere zomerdagen is er in de collectie ook een lange broek opgenomen. Dit vind ik persoonlijk het minste van deze collectie, de stof van deze jeans voelt wat stroef aan. Ze zit ook niet zo comfortabel rond mijn dijen en is te groot aan mijn taille. Geef mij maar een shortje please!

De lange broek is verkrijgbaar in zwart en blauw, in store en online voor 14.99 euro

Ook de blouse is erg mooi en geschikt voor elke gelegenheid! Met z'n 3/4 mouwen ideaal voor wat bewolkte dagen of voor in de avond. Ik ben vooral fan van de etnische print op de mouwen! Ook de hals is mooi gedetailleerd afgewerkt met deze etnische print.


Deze blouse is verkrijgbaar in zwart en wit en online te bestellen voor 12.99 euro


Tenslotte hebben we nog enkele accessoires!

Ik begin graag met de schoenen! Zijn schoenen eigenlijk accessoires? Hmm moeilijke vraag, eigenlijk niet hé maar maakt niet uit! De schoenen uit deze collectie zijn in ieder geval echte must-haves voor deze zomer!

De sleehakken zijn het perfecte alternatief voor wie zich niet goed voelt met hoge hakken maar er toch elegant wil uitzien! Een sleehak zit een pak comfortabeler dan een pump! Bovendien kan je het bij veel combineren, onder een kleedje? Check! Onder een topje met short? Check! Of onder een jumpsuit? Dubble Check! Deze sleehakken zijn bovendien afgewerkt met leuke gekleurde bolletjes. Zo cute!


Deze sleehakken zijn verkrijgbaar in camel en zwart, in store en online voor 19.99 euro!

Een ander paar schoenen dat deze zomer hotter dan hot is zijn dit soort slippers! Gooi die teenslippers maar aan de kant want deze zomer dragen we deze!

Eerlijk gezegd ben ik hier zo blij voor dat dit mode is ! Deze slippers uit de Esmara by Heidi Klum collectie zitten zo comfortabel! Perfect te combineren onder alle stuks van deze collectie voor een meer casual resultaat of gewoon voor de mensen die houden van comfort.


Deze comfortabele slippers zijn nog in andere kleuren verkrijgbaar, je kan ze online bestellen voor slechts 14.99 euro

Ik ga mijn collectie in ieder geval nog uitbreiden, alle kleuren graag!!


Een sjaaltje met leuke, etnische print maakt deze collectie compleet. Ideaal om te combineren met de zwarte jumpsuit of met een topje met shortje. Het sjaaltje is super licht en mega zacht! Echt waar ik ben fan van deze stof!



Dit sjaaltje is online verkrijgbaar voor 8.99 euro
Wat zijn jou favorieten uit deze collectie?

Bekijk zeker de webshop van Lidl waar alles ondertussen in pre-sale te koop is via deze link
In de winkel is de collectie te koop vanaf 21/06/2018!

Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten