donderdag 22 februari 2018

Nioxin Instant Fullness droogshampoo voor volume!

Heb je net zoals mij dun haar dat snel vet wordt? Wil je je haren langer fris houden zonder het elke dag te moeten wassen? Wil je graag volumineuze lokken? Ben je op zoek naar een makkelijk product dat hiervoor zorgt? Dan ben je aan het juiste adres! Ik mocht namelijk de Instant Fullness droogshampoo uittesten van het merk Nioxin. Een merk dat voor mij tot voor kort onbekend was.
Deze introductie verraad natuurlijk al wel dat ik tevreden ben over dit product, toch geef ik jullie graag nog wat meer informatie in deze blogpost. Lees dus snel verder


Nioxin is ontstaat in 1987 dankzij Eva Graham. Zij is van in het begin bezig geweest om producten te creëren die verzorgend werken. Niet alleen de haren waren belangrijk voor Graham maar ook de hoofdhuid. Als die niet gezond of goed verzorgd is, kunnen de haren dat ook niet zijn!

In 2008 zijn ze zich beginnen specialiseren om producten op de markt te brengen voor haar dat dunner wordt. In 2015 werden ze met deze producten al het best verkopende merk!
Een ideaal merk dus om te gebruiken als je zelf dun of dunner wordend haar hebt, net zoals mij!

Enkele jaren geleden had ik helemaal geen last van dun haar! Mijn haar was altijd perfect normaal. Door de jaren heen is mijn haar erg verandert. Door enkele keren extensions en veelvuldig kleuren werd mijn haar alsmaar dunner en dunner. Na het verwijderen van mijn extensions was mijn haar zelfs zo dun dat ik het amper nog in een staartje durfde te doen.. Ik opteerde toen voor voedingssupplementen en ging mijn haren extra goed verzorgen met conditioner en haarmaskers. Die laatste zorgde er dan weer voor dat mijn haar verzwaarde en maakte het sneller vet.

Een straatje zonder einde dus als je het zo hoort.. En ja, voor mij kwam het soms ook zo over.. Het enige wat ik kon doen, was geduld uitoefenen en hopen dat mijn haren ooit terug zouden worden als vroeger.

De dag van vandaag zijn mijn haren al anderhalf jaar extension- en kleurvrij en toch zijn ze nog steeds dun en worden ze snel vet. Om hier iets aan te doen ontdekte ik de Nioxin Instant Fullness droogshampoo.Door de talg dat wordt aangemaakt gaan je haren zwaarder worden en platter op je hoofd vallen. Ook al zien je haren er totaal nog niet vet uit, de talgproductie is altijd op gang.
Nioxin gebruikt de 'Fusion Fibril technologie' om overtollig talg te absorberen dat zich gedurende de dag kan ophopen.
Bovendien zorgt deze technologie er voor dat er ruimte en dimensie tussen elke afzonderlijke haar wordt gecreëerd hetgeen dus zorgt voor volume.

De flacon is van zilver en voorzien van een plastic dop, op zich niet heel speciaal maar het oogt zeker wel mooi en wat belangrijker is, het is makkelijk en handig in gebruik! Het product sprayt ook gelijkmatig en de verdeling van het product is goed.

Ik gebruik het zoals een andere droogshampoo, ik maak enkele scheidingen in mijn haar, schud de flacon en spray het product op een 30 cm afstand op de scheidingen en op mijn haarwortels.
In tegenstelling tot andere droogshampoos die ik al heb gebruikt laat deze spray geen witte waas achter op je haren. Toch wel belangrijk als je (donker)bruine haren hebt!

Mijn hoofdhuid voelt superfris aan en de geur doet me zelfs een beetje denken aan die van muntjes!
Daarna wrijf ik goed door mijn haren om het product te verdelen en zo ook nog extra volume te creëren. Doorkammen nog even goed leggen en you're ready to go!Mijn haar voelt nu wat stugger aan en friezeld minder. Je haren worden er niet dikker van maar lijken dit wel te zijn! Dit product is ook ideaal om te gebruiken bij kapsels waarbij je haren iets stugger moeten zijn, zoals een stevige vlecht.
Ook leuk om volume te creëren bovenop je hoofd wanneer je een hoge paardenstaart of knot maakt!

Zakt je haar door de dag wat uit? gewoon terug even 'opkneden'. Doordat je haren stugger en dikker aanvoelen kan je het ook makkelijker bewerken of je nu gaat voor los of opgestoken haar, met Nioxin ben je zo klaar!

En met dit leuke rijmpje sluit ik mijn blog af!
Interesse in het product?
Nioxin Instant Fullness is te koop in 2 formaten, eentje van 180 ml voor thuis: 23.49 euro
En eentje voor on the go van 65ml: 9.99 euro

Meer info en verkooppunten; https://www.nioxin.com/nl-NL/home


Liefs
Sofie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten