vrijdag 25 januari 2019

Perfect lips met W7 make-up


W7 is een leuk en innovatief merk! Ze volgen de nieuwste trends telkens op hun manier. Vernieuwend én betaalbaar! Laat dat laatste nu net zo aantrekkelijk zijn voor ieder van ons. Waarom meer uitgeven dan nodig? Ik neem aan dat velen onder ons sparen en/of besparen als een van onze goede voornemens hebben benoemd bij het begin van dit jaar. Buy on a budget kan dus zeker bij W7 zonder dat je nieuwe trends moet missen. Dit artikel ga ik wijden aan 3 lipproducten van het merk. Binnenkort komen er nog leuke artikels aan met meerdere leuke beauty goodies van W7 met véél glitter en meer, so stay tuned!



Zoals ik hierboven al zei ga ik dit artikel dus wijden aan 3 lipproductjes van het merk. Het is nu echt winter winter en ik denk dat ik niet de enige ben met droge en schrale lippen door de koude.
Dat brengt ons meteen bij het eerste lip productje namelijk de Jelly crush lip scrub in outrageous orange.



Een goede lipverzorging start namelijk bij het verwijderen van dode huid en losse velletjes en dat doe je door zachtjes te scrubben.



Deze lip scrub die in een handige potje zit is lekker zacht en ruikt erg fris. De geur is in het begin vrij fel maar na enkele seconden vervliegt deze en ruik je er bijna niets meer van.
De kleur is een beetje oranje maar dat zie je niet op je lippen. Je brengt een beetje aan op je lippen en wrijft dit wat in zodat je de kleine 'scrubdeeltjes' hun werk voelt doen. Daarna wrijf ik mijn lippen nog enkele keren goed tegen elkaar aan en laat ik het nog een tiental minuutjes zitten terwijl ik nog enkele keren mijn lippen over elkaar wrijf.
Daarna haal ik het weg met een tissue of zakdoek en dan komen we aan de volgende stap wat me ook meteen tot het volgende item uit de collectie brengt.
Heb je geen tissue of zakdoekje in de buurt? Je kan de lipscrub ook gewoon laten zitten, hij trekt snel in en bevat bovendien ook al hydraterende bestanddelen.



De volgende stap is het hydrateren van de lippen. Dit kan je doen door lippenbalsem maar ik zelf ben voorstander van lippenolie. Dit maakt m'n lippen zo zacht! De tinted Kiss lip oil van W7 is dan ook perfect voor een subtiel kleurtje terwijl je lippen op en top verzorgd worden! In 2016 heeft Tinted Kiss de prijs van ‘Best Value Buy Lip Gloss’ gewonnen bij The Beauty Shortlist Awards.
Ik heb de kleur English rose, een rose achtige nude kleur die je lippen een hele natuurlijke kleur geeft.


Ook hier is de geur vrij fel en blijft hij iets langer hangen dan bij de scrub. Ik zelf heb hier geen problemen mee alhoewel dat ik de geur een tikje chemisch vind.
Argan olie zorgt niet alleen voor een mooie glossy finish maar zorgt ook voor mooie en gehydrateerde lippen die niet plakken!




Nu zijn je lippen helemaal zacht en gehydrateerd. Bovendien zijn ze nu perfect voorbereid voor een mooie make-up voor s'avonds.
Het volgende make-up item is ook een dupe. Je hebt ze wellicht wel zien voorbij komen op instagram of youtube. De matte liquid lipsticks die bij het over elkaar drukken van de lippen transformeren in glitter lips.


Glitter Pop van W7 is ook zo eentje, het enige verschil? de prijs waarschijnlijk..
Ik heb de kleur flesh flash, ook een rose achtige nude kleur. Het pigment is enorm goed, het product dekt je lippen volledig in 1 laagje. Daarna moet je lang genoeg wachten tot de lipstick zo goed als volledig droog is. Daarna druk je je lippen tegen elkaar aan en komen de glitters tevoorschijn!
Opletten dat je niet wrijft! Dan verschuif je de lipstick en krijg je een vlekkerig resultaat.
Super mooi en uniek resultaat! De lipstick is long wearing en blijft erg lang zitten.
Je lippen zijn dus al helemaal party proof!



Benieuwd naar andere leuke producten van W7? hou dan zeker mijn blog en instagram in de gaten.
Op instagram kan je me volgen onder @Beautytestersofie



Prijzen van deze producten;
Jelly crush lip scrub ( verschillende geuren ): 2.95 euro
Tinted Kiss lip oil ( verschillende kleurtjes): 4.95 euro
Glitter pop ( verschillende kleurtjes): 3.95 euro

Meer info of kopen via https://www.w7cosmetica.nl/
Vorig artikel van W7 lezen? dat kan hier

Liefs
Sofie
Xx..


1 opmerking:

  1. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen