donderdag 20 december 2018

Germaine de Capuccini Perfectly pure pakket mét Foreo

De verzorging van onze huid is al vanaf onze jongste jaren een noodzaak, toch als je er ook later nog stralend wil blijven uitzien! Preventief werken op lijntjes en rimpels of deze zo goed mogelijk onder controle houden begint namelijk met een goede reiniging van het gelaat. Een dagelijkse schoonheidsroutine die begint met een grondige reiniging draagt niet alleen bij voor de preventie van rimpeltjes maar pakt ook (vergrote) poriën en imperfecties van de teint aan.
Germaine de Capuccini ontwikkelde hiervoor het Perfectly pure PurExpert pakket samen met de Luna Go van Foreo en in deze blogpost geef ik een beetje meer uitleg over de eerste en belangrijkste stap in je dagelijkse skincare ritueel namelijk het reinigen.Dit pakket is ontwikkeld zodat je je huid perfect kan reinigen én kan werken aan vroegtijdige huidveroudering door te hydrateren in 2 gemakkelijke stappen. Buiten de producten van Germaine de Capuccini wordt dit pakket aangevuld door Luna Go van Foreo.

Sommigen onder jullie hebben hier ongetwijfeld al van gehoord. Luna Go van Foreo is een leuk en handig hulpje voor het reinigen van je gelaat maar ook om je hydraterende crème achteraf aan te brengen. Eerst even een korte uitleg over dit toestelletje en wat de voordelen hiervan zijn. * Luna Go van Foreo
- T sonic technologie; micro impulsen die naar de diepste huidlagen worden gezonden.
- Siliconen 'haartjes' zijn van chirurgische kwaliteit.
- Door de trillingen gaan dode huidcellen loslaten
- De microcirculatie van het bloed wordt geactiveerd waardoor de buitenste meer zuurstof en voedingsstoffen ontvangen.
- De siliconen masseren de huid op verticale wijze waardoor onzuiverheden sneller loskomen.
- Door het silicone materiaal is de Luna Go 100% hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Waterafstotend én waterbestendig en kan dus in de douche gebruikt worden.
- volledig hypoallergeen
- voelt superzacht en fijn aan op het gelaat
- oplaadbaar
- zorgt ervoor dat producten die erna op de huid worden aangebracht beter worden opgenomen door de huid.
Hoe gebruik je dit kleine toestelletje nu?

* Stap 1: de reiniging

- Verwijder eerste eventuele make-up
- Breng daarna de PurExpert cleansing gel aan op het gelaat
- Activeer de Luna Go in de reinigingsmodus en masseer het gelaat gedurende 1 minuut
Begin met de wangen en ga steeds van het midden van je gelaat naar buiten toe. Doe dit ook op je voorhoofd en kin en vergeet ook de brug van je neus niet.
Elke 15 seconden zal het toestel knipperen en een lichte schokbeweging maken, dit betekend dat je nu het volgende deel van je gelaat moet gaan behandelen
- Spoel tenslotte je gelaat met water en dep het zachtjes droog* Stap 2 : anti-agingbehandeling

- Breng de dagcrème PurExpert No-Stress hydrating cream aan op je gelaat
- Activeer de anti-agingmodus van je Luna Go door op de middelste knop te drukken
- Ook deze stap duurt 1 minuut en gebruik je eigenlijk op dezelfde manier als bij de reiniging.
- Je gebruikt het vooral op plaatsen die gevoelig zijn voor rimpels zoals, neus en lipplooien, rond je ogen en de ruimte tussen je wenkbrauwen.
- Ook hier knippert en trilt het toestel elke 12 seconden en wijst hij je erop dat het tijd is om van zone te veranderen. Na 1 minuut gaat het toestelletje 3x knipperen en 3x trillen om je erop te wijzen dat je behandeling erop zit.
Doeltreffendheid?

Absoluut! Ik zelf heb een onrustige en acnégevoelige huid. Ik heb dan ook wel eens last van wat imperfecties en onzuiverheden. De eerste dagen merkte ik zelfs een stijging van deze onzuiverheden! Gelukkig is dit perfect normaal want doordat dit toestelletje je huid zo diep reinigt gaat het eerst al 'het vuil' uit je huid verwijderen. Na een tweetal weken stabiliseerde mijn imperfecties en onzuiverheden en vanaf toen zag ik dag na dag verbetering.
Mijn huid werd elke dag stralender, zachter en zelfs al een beetje strakker! Uiteraard is dit dankzij de goede kwaliteit van de producten van Germaine de Capuccini in combinatie met de Luna Go van Foreo.

Deze set is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; de Perfectly Pure voor de gemengte tot vette huid zoals die van mij maar ook voor de iets rijpere huid is er een set gemaakt nl. de Simply Smooth met de topproductjes van de TimExpert Rides.De prijzen: *coming soon*
en zijn verkrijgbaar bij je Germaine de Capuccini schoonheidssalons
Meer info via https://www.germaine-de-capuccini.com/nl/

Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten