vrijdag 10 maart 2017

Germaine De Capuccini Custom Mask

Kennen jullie de nieuwe trend multimasking al? De behoeften van je huid kunnen van dag tot dag verschillen maar wisten jullie ook dat dit ook kan afhangen van zone tot zone in je gelaat? Zo heeft je T-zone andere noden dan je wangen en de huid rondom je ogen kan misschien nog anders zijn. Speciaal hiervoor ontwikkelde GDC 3 maskers in een leuke verpakking zodat je zelf kan kiezen welk masker je wanneer en waar gebruikt. Ik testte dit alles in 1 pakketje en laat nu aan jullie weten wat ik ervan vond.

Als jullie Germaine De Capuccini nog niet kennen en jullie hier iets meer over willen weten kunnen jullie eerst snel even mijn vorig artikel van dit merk bekijken.
Ikzelf heb een gemengde huid. Gemengd in de zin van dat ik last heb van een vette T-zone en een normale tot soms wel droge huid er rondom. Multimasking is dé trend om op verschillende gelaatszones een ander masker te gebruiken. Op je vette zone ga je dus iets smeren dat reinigt en op de normale of drogere zones gebruik je best een hydraterend product. Zo krijg je het beste resultaat. Het heeft weinig zin om een te voedend (voor jouw huidtype dan ;) )masker over je hele gelaat te gebruiken om er daarna puistjes van te krijgen. Langs de andere kant is het ook niet ideaal om te veel reinigende/agressieve maskers op je droge huid te gebruiken want dan wordt ze alleen maar nog droger.Germaine de Capuccini heeft 3 maskers ontwikkeld in een leuke box die helemaal op die multimasking trend ingaat. De maskers zijn gemaakt van kleisoorten en het beste uit de natuur en hebben elk hun specifieke werking. Voor ieder wat wils en vooral voor iedere zone in het gelaat wat wils!Ik stel even de 3 verschillende maskers van GDC voor:

* Het grijze masker is het extra vitaliserend en exfoliërende masker. Het reinigt, regenereert en revitaliseert de huid. Het verbetert de helderheid van de huid en de huidtextuur.

Ingrediënten:
-vulkanische klei: reguleert de huidvernieuwing en vermindert onzuiverheden
- actieve koolstof: reinigt de huid diep en vernauwt de poriën
- hematiet: helpt om de huiddikte en stevigheid te herstellen
- smithsoniet: zorgt voor een natuurlijk herstel van DNA
- diamant: micro-extract in poedervorm stimuleert het afweermechanisme van de huid

* Het oranje masker is het hydraterend anti-stress masker. Het hydrateert en ontspant. Het geeft helderheid aan een vermoeide en doffe huid. Maakt d ehuid gladder, soepeler en beter gehydrateerd. Het gelaat krijgt haar natuurlijke schoonheid terug.

Ingrediënten:
-pure vitale klei: verbetert de microcirculatie en de zuurstoftoevoer naar de huidcellen
- extracten van rozen en andere planten: extracten van Arctische roos, Gallische roos, zwarte roos en Nepalese roos zorgen samen met tulsi-extract en het hydro-protect complex voor de ontspanning en het welbevinden van je huid. De huid wordt beschermd en gehydrateerd.

*Het paarse masker is het detox en energie-gevend masker. Het zorgt voor een detox effect en revitaliseert. Het reinigt de huid in de diepte en geeft haar zuurstof. Het ontspant en verzacht gelaatstrekken (rimpeltjes) en het zorgt voor een intens anti-vermoeidheidseffect.

Ingrediënten:
- witte klei: door zijn absorberende eigenschappen is dit de beste klei voor onzuiverheden
- pure vitale klei: verbetert de microcirculatie en de zuurstoftoevoer naar de huidcellen
-Defense detox complex: beschermt en ontgift de huid. Bestrijd ook vrije radicalen zodat de huid zich kan verweren tegen omgevingsstress.De textuur van de maskers is fijn. Ze smeren goed uit en blijven goed zitten. Het paarse en het oranje masker zijn iets minder dik van textuur dan het zwarte. Het zwarte masker exfoliërt en er zitten ook wat korreltjes in zodat je huid ook ineens gescrubt wordt.
De maskertjes hebben alle 3 dezelfde subtiele geur. Niet heel aanwezig maar lichtjes geparfumeerd.
Het masker is qua aanbrengen hetzelfde als een ander masker. Gewoon een dun laagje aanbrengen op een gereinigde huid. Je mag het masker dan gedurende 5 tot 10 minuutjes laten inwerken en het daarna verwijderen met een vochtig washandje. Daarna nog even een toner gebruiken om alle restjes weg te halen en daarna kan je gewoon je dag of nachtverzorging aanbrengen. Mijn huid voelt na het masker echt zijdezacht aan! Mijn huid ziet er gezonder uit en is egaler van kleur.
De verpakking van deze maskers is een klassieke tube. Niet heel speciaal maar wel hygiënischer dan een grote pot waar je dan met je vingers in gaat zitten en zo bacteriën verspreid. Bovendien kan je op deze manier de juiste hoeveelheid makkelijker uit de tube knijpen en rechtstreeks aanbrengen.

GDC heeft zelf al enkele 'multimask' voorbeelden samengesteld.

Zo kan je gaan voor de healthy look Of heb je de laatste tijd veel aan je hoofd? Ga dan voor dit anti-stress maskertje en kom helemaal tot rustJe kan ook gewoon kiezen voor een hydratatieboost waar je eerst enkele minuutjes het zwarte masker over je volledige gelaat smeert en daarna het oranje maskertje op je gelaat aanbrengt .
Of voor een ware detox-kuur voor je huid. Hier ga je ook eerst je huid exfoliëren door het zwarte maskertje aan te brengen en daarna detoxen door het paarse masker aan te brengen.Zoals je ziet kan je met deze maskertjes alle kanten uit. Ik gebruik deze maskers nu 1 a 2 keer per week en ik kies afhankelijk van mijn huidconditite per zone mijn maskertje. Het geeft een gevoel van luxe en weldaad. Een maskertje gebruiken is altijd een stukje me-time in onze drukke dagdagelijkse leven waarom dan niet meteen goed doen? Met deze box met custom masks heb je alles in huid voor een echt schoonheidsritueel. Ik ben zeker fan van deze trend én van de maskers van GDC die doen wat ze beloven.

De custom masks box bevat de drie maskertjes van elk 50ml en is te koop voor 62.40 euro.

Liefs
Sofie
XoXo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten