vrijdag 20 januari 2017

Nieuwe collectie ProNails + Event

Zijn jullie ook zo'n fan van die pastelkleuren die perfect bij de winter passen? Ik in ieder geval wel! 
Pronails speelt uiteraard ook goed mee in deze trend en bracht een tijdje geleden hun nieuwe collectie uit. Mijn favoriet? 
De back to wool collectie. Met 3 prachtige pastelkleuren nagellak fleuren ze je winter helemaal op! Uiteraard perfect passend bij je dikke wintertrui en muts.
Met show some skin(nude oranje - roze kleur) melted marshmallow ( een pastel roze met paarse tint) en back to wool (grijs met een tikje paars) stal pronails mijn hart. 
Niet alleen  deze collectie is nieuw maar ook de formule van de nagellak. De nieuwe Longwear nail luxury in 1-2-3 bestaat uit een basecoat, kleurtje en topcoat. Met deze formule blijft je nagellak een week mooi op zijn plaats zonder chippen of barsten! Ideaal toch? 
Zeker voor iemand die zo slecht is in nagels lakken als ik ! Als je nagellak er dan eindelijk op zit, is het voor mij belangrijk dat die ook zo lang mogelijk goed blijft zitten! 
De longwear Colourfix technologie is een slimme innovatie die zorgt voor een extra lange houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de longwear start, colour en finish samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke samenwerkende formules. Deze combinatie zorgt ervoor dat je nagellak beter en langer blijft zitten zonder glans of kleur te verliezen. 
Je hebt met deze pronails longwear niets anders meer nodig dan de basecoat en de finish! Geen gedoe meer met uitharden onder een lamp. Verwijderen kan nog altijd even makkelijk als met je klassieke nagellak, gewoon even met een watje met nagellakremover zonder aceton.
Hoe werkt het percies? 

Je zorgt er eerst voor dat je eigen nagels proper zijn en dat er geen restjes nagellak meer op zitten. Dan breng je de longwear start aan om de nagelplaat te beschermen. Deze start is essentieel om het afbreken van stukjes nagellak te voorkomen.
Daarna breng je je kleurtje aan uit een van de vele nieuwe collecties, van fel en funky tot subtiel pastel. Best is om je kleur in 2 dunne laagjes aan te brengen. Laat deze laagjes minstens 2 min drogen zodat de 'verbinding' met de start kan gemaakt worden en de kleur kan worden vastgezet. Tenslotte breng je de longwear finish aan om dagenlang te kunnen genieten van je kleurtje en prachtige glans!

Ik kreeg het kleurtje melted marshmallow (lucky me!) en was heel benieuwd om dit nieuw concept te proberen! In het verleden is reeds gebleken dat ik grote fan ben van pronails en dat ik met hun lakjes toch nog net iets beter overweg kan dan een ander merk. 
Ook deze formule bevalt mij helemaal! 

De start droogt snel en ook de kleur brengt goed en egaal aan. In 2 dunne laagjes heb ik een volledige dekking. Ook hiervan is de droogtijd echt snel! Toch nog even langer wachten want op het evenement van pronails hebben ze ons mooi uitgelegd hoe de verschillende laagjes verbinden met elkaar voor een mooi en vooral langdurig resultaat. Na het aanbrengen van de topcoat kon ik alleen maar hopen dat dit echt lang zou blijven! Wauw wat een mooie kleur! Echt helemaal mijn ding! Subtiel maar toch zichtbaar zonder dat het te fel in het oog springt.
De nagellak bleef exact een week mooi. Na een week begon op sommige de plaatsen de glans een beetje te vervagen en had ik hier en daar een kleine chip. Dat komt ook omdat ik niet al te voorzichtig omspring met mijn nagellak en veel met mijn handen in water zit. 
Ik ben er van overtuigd dat hij nog langer had kunnen blijven zitten als ik niet zo wild tekeer ga met mijn nagels maar hej een week is voor mij echt al een eeuwigheid! 
Ik ben echt overtuigd en zal mij in de toekomst nog andere kleurtjes uit de nieuwe collectie aanschaffen! 

De andere collecties zijn Rising sun en colour code om nog maar te zwijgen van de superleuke stamp sets en stickers! Neem zeker eens een kijkje op hun website www.pronails.com

Hier nog wat sfeerbeelden van het event van Pronails en de nieuwe collecties:
P.S. Wisten jullie dat pronails buiten dit nieuw concept ook nog een verzorgende lijn voor de handen heeft uitgebracht! Benieuwd? Hou dan zeker mijn blog in de gaten want hierover komt binnenkort een artikeltje online! 

Liefs 
Sofie 
XoXo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten