maandag 21 december 2015

Alline procap vervolg !

Hoi allemaal! 

Een tijdje geleden schreef ik een artikeltje over Alline procap. Kort samengevat de voedingssupplementen waar je haar niet meer zou gaan uitvallen en het bovendien steviger maakt. Ook zorgt het voor stevigere nagels en zou het een positieve invloed hebben op je huid. 
Ik had jullie beloofd jullie op de hoogte te houden van mijn bevindingen en belofte maakt schuld! ;) 
Bekijk ook zeker mijn vorig artikeltje over Alline procap voor de volledige uitleg :). Wanneer ik mijn vorig artikel schreef nam ik Alline slechts een kleine maand. Nu heb ik mijn doos ( kuur van 3 maanden, 2 capsules per dag) volledig uitgenomen en laat ik jullie weten welke wat mijn ervaringen waren. 

Na de eerste maand was mijn haaruitval volledig genormaliseerd! En daar was ik uiteraard enorm blij mee. Dit betekend dat het product toch wel goed werk levert! Nu ik de supplementen langer heb genomen en mijn volledige kuur van 3 maanden heb uitgedaan, heb ik uiteraard nog meerdere voordelen ontdekt! * Mijn haren: 

Allereerst wil ik toch zeggen dat zwaar beschadigd haar, zoals dat van mij, spijtig genoeg niet meer te redden valt! Denk dus 2x na als je van donkerbruin naar asblond wil gaan in 1 dag! ( don't blaim the hairdresser! It's all your fault! ;) ). 
Toch is mijn haarkwaliteit, sinds ik Alline procap slik, er op vooruit gegaan! Verwacht geen wonderen, als je haar dof is omdat het eigelijk 'dood' is verwacht dan geen shiny lokken na 3 maanden. Is je haar dof omdat het te weinig vitamines binnenkrijgt dan zal je wel verandering zien. Mijn kapotte gedeelte en punten blijven natuurlijk broos en breekbaar... Daar kan zelfs het beste haarmasker noch voedingssupplement iets aan doen.. Het beste effect van Alline zie ik op mijn 'nieuwe' haren. Ze glanzen mooi en ogen stevig en gezond! 

Nadat ik de voedingssupplementen 2 maanden had genomen besloot ik naar de kapper te gaan om een groot stuk van mijn 'kapotte' haar te laten knippen. En ja hoor er ging een flinke 10cm van mijn lokken ( sniksnik ). De kapster vertelde mij tevens wat ik ondertussen al wist, zwaar beschadigd haar is niet meer te herstellen. Ik zal dus even geduld moeten hebben voor mijn kapsel terug helemaal gezond is. Ik moet wel toegeven dat nu het stuk dat er het ergst aan toe was, eraf is, mijn punten steviger lijken en niet meer zo snel afbreken als ervoor.  
Alline is zeker wel een goede ondersteuning voor beschadigd haar dat nog wel te herstellen valt, te herstellen! Dit in combinatie met veeeeel conditioner, goede haarmaskers en kokosolie moet dit zeker lukken! Heb je dus droog en beschadigd haar dan raad ik zeker aan om het 'dode' haar te laten knippen. Haar dat eruit ziet als stro en toch niet meer te herstellen valt, daar heeft niemand wat aan. Het overgebleven haar kan je dan het best voeden van binnen, met voedingssupplementen zoals Alline en van buiten met verzorging zoals intensieve haarmaskers.  * mijn nagels :

Vroeger ( voor mijn nepnagels ) braken mijn nagels makkelijk af en had ik veel last van scheurtjes in mijn nagels. Dat was de reden waarom ik nepnagels liet zetten ( ook omdat ik het mooi vind natuurlijk!) 
Nu, met Alline, zijn mijn nagels een stuk dikker en steviger geworden. 
Wanneer mijn nepnagels eraf gingen waren mijn nagels erg dun, broos en breekbaar. Het minste dat ik mij ergens aan stootte, deed dit pijn en kwamen er witte, broze plekjes op mijn nagels. Na een maand waren mijn nagels al steviger maar na een volledige kuur van 3 maanden zijn ze echt superdik! Ze breken niet meer af en zien er mooi glanzend en gezond uit! * mijn huid: 

Het verrassendste effect van Alline, voor mij althans, was datgene op mijn huid! Ik heb van mezelf een erg droge huid, vooral mijn benen en armen kunnen kurkdroog worden! Zo erg dat ze ervan gaan schilferen ( zeker in de winter ) alles behalve sexy, zo'n witte waas van droogte over je benen.. 
Sinds ik Alline neem is mijn huid niet meer zo droog als vroeger en voelt ze zelfs heel normaal aan, zelfs zonder bodylotion! Ik merkte dit een tijdje geleden en had niet direct de link gelegd, nu weet ik het zeker Alline heeft een heel positief effect op mijn huid! Misschien wel het grootste effect van de 3! 

Conclusie: 

Zeer beschadigd (dood) haar valt niet meer te redden, ook niet met Alline. Droog en broos haar worden steviger en punten breken minder snel af. Ook is Alline de perfecte ondersteuning om (licht) beschadigd haar terug te herstellen. Nagels worden steviger en dikker en breken niet meer af en gaan niet meer scheuren. Het meest verrassende effect bij mij was mijn huid die niet meer droog aanvoelde! Het enige nadeel van deze voedingssupplementen is spijtig genoeg het prijskaartje. Voor een volledige kuur van 3 maanden betaal je 99€ wat dus een serieuze duit is. 
Ik heb mij ondertussen wel al een tweede doos aangeschaft voor een nog intensievere kuur. 
Je kan dus wel menen dat ik tevreden ven van dit product ! 

Hopelijk hebben jullie er iets aan gehad en tot mijn volgende artikel! 

Liefs 
Sofie 
Xoxo

4 opmerkingen:

 1. Thx girl. Eindelijk een goede ervaring over alline!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja ik probeer altijd zo uitgebreid en eerlijk mogelijk te schrijven
   xx

   Verwijderen
 2. Thx girl. Eindelijk een goede ervaring over alline!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi ik heb een vraagje gaan ze ook sneller groeien José

  BeantwoordenVerwijderen