dinsdag 23 april 2019

Mijn bezoek aan Harmony Concept, de winnaar van Schoonheidssalon van het jaar

Onlangs werd ik uitgenodigd om langs te gaan bij Harmony Concept Rillaar. Zij zijn dit jaar uitverkozen als beste schoonheidssalon. Ik ging dus heel graag uittesten waarom!
Wie mijn sociale media volgt, weet al dat ik een tijdje geleden al heb kennis gemaakt met Harmony Concept op hun beauty days!
Ik was toen blown away van hun pand, al hun behandelcabines, machines, methodes enz enz.
Alles is er tot in de puntjes verzorgd en ziet er prachtig uit. Hun oog voor detail maakt dat alles in het plaatje past en dat je meteen een goed gevoel krijgt.
Wat mij het meest opviel is hun passie voor alles wat ze doen. Peggy en Fedra weten over wat ze spreken wat meteen vertrouwen geeft.
Tenslotte is dat het allerbelangrijkste ! Terecht komen bij een schoonheidsspecialiste die wel de nieuwste machines bezit maar geen kennis van zaken heeft is zeker niet wenselijk en dat gebeurt de laatste tijd helaas wel meer.
Gelukkig ben je bij Peggy en Fedra in goede handen. Een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan staat bij hun centraal.
Wanneer je binnenkomt bij Harmony Concept krijg je meteen een warm welkom. Een kopje koffie of thee met wat verwennerij. Daarna mag ik meteen naar de behandelcabine waar ze eerst even nakijken wat de noden zijn van mijn huid op dat moment. Rekening houdend met het seizoen en wat mijn huid te kort en/of te veel heeft stemmen ze hun producten en behandeling af.
Ondertussen verteld Fedra wat ze juist gaat doen. Dat laatste vind ik zelf heel prettig, zo weet je tenminste wat ze aan het doen zijn op welk moment.
Fedra , die tevens huidexpert is, legt uit dat ze een duolift behandeling gaat uitvoeren bij mij en dat ze gaat werken met verschillende merken van producten die allemaal bestemd zijn voor de gevoelige huid, want die heb ik!
Wat is een duolift behandeling? Deze behandeling is bij Harmony Concept nooit hetzelfde en is steeds afgestemd op de klant. Daarom zijn ze ook zo effectief. Een duolift behandeling bestaat uit volgende stappen; reinigen, nareinigen, softpeeling, sonoforese, defibroseren, drainage.
Iedereen weet wat het reinigen van het gezicht is, ook de softpeeling heeft volgens mij geen verdere uitleg nodig. Deze stappen verlopen wel erg zacht en ik krijg echt een super gevoel. Mijn huid voelt op geen enkel moment prikkend of onaangenaam aan.
Daarna gaat Fedra aan de slag met de sondes van de duolift en voert ze de sonoforesse fase uit op de huid. Deze sondes werken met geluidsgolven om de huid te helpen met de opname van actieve bestanddelen. Producten worden hierdoor ook beter opgenomen. Deze stap is heel erg aangenaam. Daarna is het tijd voor de volgende stap; defibroseren, liften en draineren van de huid. Hierdoor worden de fibroblasten gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron een boost krijgt.
Voor de laatste stap legt Fedra een maskertje op en krijg ik tevens led therapie.
Led therapie doet hetzelfde met onze huid als de lentezon in de tuin. Deze therapie werd ontwikkeld door de NASA voor het helen van wondjes in de ruimte. Het is dus erg bevorderend en helend voor onze huid.
Achteraf kan je er voor kiezen om producten aan te kopen die afgestemd zijn op jou maat zodoende je de behandeling thuis kan verder zetten. Door hun jarenlange ervaring en bijscholingen kunnen Peggy en Fedra perfect zeggen welke producten nodig zijn voor jou huid. Ook hier houden ze rekening met jou noden én de seizoenen!

Daarna mag ik nog kennis maken met het LPG toestel. Het LPG toestel is ideaal voor mensen die willen afslanken en nog wat ondersteuning kunnen gebruiken. Het werkt vochtafdrijvend, verstevigend en gaat een slappe huid en cellulite tegen.
Wisten jullie dat je LPG ook op je gelaat kan toepassen? Ook hier werkt het verstevigend en de resultaten zijn verbluffend!
Ik krijg van Fedra een pakje om aan te trekken alvorens ik mag plaatsnemen op de behandeltafel.
De behandeling zelf voelt erg aangenaam. Je kan het vergelijken met een goede massage.
De behandeltechniek van de rolmassage maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit geldt zowel voor het lichaam als voor het gelaat.Voor een optimaal resultaat begin je met 1 a 2 behandelingen per week en afhankelijk van het gewenste resultaat kan men afbouwen naar 1 onderhoudsbehandeling per maand. Momenteel lopen er ook nog enkele super leuke promoties rond de LPG bij Harmony Concept Rillaar.
Zowel in het gelaat als op het lichaam zal het LPG toestel de inwerken op de fibroblasten. In het gelaat zorgt dit voor een stimulatie van de collageen, hyaluronzuur en elastine.
Ook in het lichaam zorgen deze fibroblasten voor versteviging. De huid wordt strakker en voelt gladder aan.
Nadat mijn bovenbenen en dijbenen behandelt werden aan de voor en achterkant, gaat Fedra nog even aan de slag met een ander toestelletje dat geschikt is voor het gelaat. Ook dit voelt heel erg aangenaam en het resultaat is meteen zichtbaar! Ik ben erg onder de indruk van de kracht van deze behandeling.

Meer info of graag een afspraak?
Twijfel zeker niet en neem vandaag nog contact op met Harmony concept Rillaar via
http://www.beauty-and-dreams.be/nl/info/1/Concept.html
https://www.facebook.com/harmonyconcept10/
https://www.instagram.com/harmonyconceptrillaar/


Liefs
Sofie Xx3 opmerkingen:

  1. Zeer interessant allemaal. Ik ga zeker en vast een kijkje nemen op de website.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat merkte je achteraf van je duolift behandeling? Had je zelf deze behandeling vooraf ingepland of bepalen zij bij het 1ste bezoek wat je huid nodig heeft? Lieve gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen