donderdag 21 november 2019

LPG Endermologie het wondermiddel tegen cellulite ?

Hebben jullie ooit al gehoord van endermologie?

Endermologie of lipomassage is een techniek dat al enkele jaren bekend is in beauty land. Wat deze behandeling juist inhoud, of het pijnloos is én of het effectief werkt lees je verder in dit artikel.
Ik was ondertussen al enkele keren te gast bij Harmony Concept te Rillaar. Zij zijn schoonheidssalon van het jaar en ik mocht ondertussen al meerdere malen ondervinden waarom juist zij deze titel hebben gewonnen. Hun persoonlijke aanpak geeft je direct een warm gevoel, je ziet en voelt gewoon dat ze echt weten waar ze mee bezig zijn.

Back to the point nu ;) 

Endermologie is een machinale techniek dat werkt als een soort zuignap. Een gemotoriseerde rol en klep zorgen voor een soort aanzuiging en werken als een echte fitness op de huid. Deze techniek zorgt ervoor dat hardnekkige vetten worden losgemaakt en klaargemaakt om af te voeren. De huidkwaliteit, zowel de zachtheid als de stevigheid gaan er dus op vooruit. Deze specifieke technologie werkt in op de adipocyten, ook wel slankheidscellen genoemd en op de fibroblasten, ook wel jeugdheidscellen genaamd voor een stevigere en soepelere huid waar je ook maar wilt.


Voor wie?

- Voor iedereen die overal of plaatselijk vet wil verliezen.

- Ter ondersteuning van je afslankingsprogramma of dieet.

- Voor iedereen die een steviger en slanker silhouet wil

- Vooral voor iedereen die zonder veel moeite wil vet wil verliezen en wil afslanken zonder hier uren voor te moeten spenderen in de fitness
- Ook voor mensen die een stevigere huid in het gelaat willen want ook daar is endermologie ideaal voor !Waarom?

- Zichtbare resultaten vanaf de derde sessie

- Vetten worden afgebroken zodat je contouren verfijnen

- Cellulitis wordt stevig aangepakt

- De huid wordt steviger

- Je benen voelen lichter aan

- De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd

- Het is pure welness


Dat laatste puntje brengt ons naadloos bij een vraag die ik zelf veel gesteld kreeg tijdens het posten van enkele story's tijdens de behandeling. De behandeling is volledig pijnloos en voelt zelfs goed aan vind ik persoonlijk.  Je voelt natuurlijk het toestel over de huid glijden en je voelt ook lichtjes dat de huid als het ware een beetje naar binnen wordt 'gezogen' toch kan ik dit zeker niet als pijn beschrijven integendeel.

Het voelt eerder aan als een stevige massage.
Je krijgt een persoonlijk pakje dat je aantrekt voor de behandeling. Je hoeft dus niet half naakt plaats te nemen op de behandeltafel, je kan perfect je lingerie aanhouden onder dit pakje. Dit pakje zorgt ervoor dat de behandeling optimaal kan worden uitgevoerd en je het beste resultaat krijgt.

Resultaat?

Ik heb momenteel een 6-tal sessies achter de rug en ik merk dat de huid al een stuk steviger is. Wat mij ook erg opvalt is dat mijn benen echt veel lichter voelen na de behandeling. Echt alsof ik op wolkjes loop.

Waar ik het voornamelijk voor doe? Mijn cellulitis. Ook al ben ik mij er van bewust dat bijna iedere normale vrouw hier 'last' van heeft is dit iets waar ik me toch erg aan stoor bij mezelf. De LPG endermologie werkt hier dan ook perfect op in waardoor die vervelende sinaasappelhuid véél gladder wordt.

Volledig weg is het nog niet maar ik heb ook nog wel enkele behandelingen te goed !


Voor een optimaal resultaat kan je nog aanvullende producten gebruiken van LPG
Prijzen? 
Een behandelplan op maat wordt graag voor jullie opgemaakt bij Harmony Concept Rillaar
Meer info en contact via :
http://www.beauty-and-dreams.be/nl/info/1/Concept.html

Liefs 
Sofie 
XoXo

1 opmerking:

  1. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen