dinsdag 12 maart 2019

Jowaé reinigend micellair schuim voor de perfecte reiniging

Je gelaat reinigen moet voor mij een snelle klus zijn en dit zonder af te doen aan de grondigheid van de reiniging. Het is een stap die eigenlijk iedereen elke ochtend en avond zou moeten herhalen. Schreef ik nu 'zou' moeten herhalen? Ja dat deed ik. Nog steeds zijn er vrouwen (én uiteraard nog veel meer mannen) die nog steeds geen vast reinigingsritueel in hun gewoontes gekweekt hebben.
Ik vind het net fijn om mijn gelaat elke ochtend en avond te reinigen! Lekker verfrissend en het gevoel van een schoon en fris gevoel. Bovendien zorgt het voor een mooiere, gladdere en egalere teint. Onlangs maakte ik weer kennis met een nieuwe reiniger. Net weer ietsje anders dan alle anderen die ik al heb getest! Het micellair schuim heeft alle voordelen van de micellen én kan voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige huidjes!


Misschien eerst iets meer over het merk Jowaé. Jowaé is zoals de naam misschien al een beetje laat vermoeden een Frans-Koreaans merk. Het werkt voornamelijk met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wat is er zo innovatief aan het merk? Jowaé herstelt het vitale evenwicht van de huid in een dagelijkse vijandige omgeving zodat ze haar natuurlijke harmonie terugvindt.
De producten van Jowaé zijn hier in België te verkrijgen in geselecteerde apotheken.Nu het product zelf!
Het woord micellair zal bij velen al wel een belletje doen rinkelen. Het micellaire water is ons ondertussen alom bekend. Ook de micellaire gels steken deze dagen de kop op. Deze micellaire schuim is nieuw en innovatief. Ook hier werken de micellen zoals bij de andere producten namelijk het 'aantrekken' van vuil- en vetdeeltjes.
Met antioxiderende lumifenolen ( een sterk herstellende werking op de huid ) en pioenroos is deze reinigende schuim ideaal voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. Ook is hij ideaal voor het verwijderen van make-up. Je mag hem over je hele gelaat en ogen gebruik.De schuim voelt zacht aan en heeft een aangename subtiele geur. Ik maak eerst mijn gelaat een beetje vochtig met mijn handen en pomp dan de gewenste hoeveel schuim in mijn handen. Daarna masseer ik het in op mijn gelaat en neem ik het weg met een vochtig lauwwarm washandje. Mijn huid voelt comfortabel en zeker niet trekkerig aan.Ik vind het pompje zeker een pluspunt, werkt lekker handig en je kan goed je hoeveelheid bepalen. de dop houdt het resterende product afgedekt en hygiënisch.

Het micellair schuim van Jowaé is verkrijgbaar bij geselecteerde apothekers voor de prijs van 12.50 euro. Het is een zeer betaalbaar en kwalitatief merk

Liefs
Sofie
Xx..


1 opmerking:

  1. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen