dinsdag 19 februari 2019

Lierac Body Hydra + micropeeling voor je lichaam

Lierac is een merk waar ik nog nooit over geschreven heb. Toch is dit een merk dat ik zeer goed ken en dat ik hier af daar toch al wel eens vernoemd heb. Ik heb namelijk heel erg lang hun dagcrème en reiniging gebruikt en ben hier super tevreden van!
Vandaag wil ik jullie graag een ander product voorstellen van het merk. Namelijk de Hydra+ micropeeling voor het lichaam. Ik vertel jullie ook waarom het zo belangrijk is dat je je huid af en toe scrubt! Lezen jullie mee?Ook in de winter of in de tussenseizoenen is het raadzaam om je huid 1 tot 2 keer per week een goede scrubbeurt te geven. Je huid vernieuwd namelijk een heel jaar door en niet enkel in de zomer!
Het is dus niet omdat je je benen en armen onder dikke broeken en truien verstopt dat je ze niet moet verzorgen!

Waarom is scrubben zo belangrijk?

* Dode huidcellen worden op deze manier verwijdert
* Schilfertjes worden verwijderd
* De huid wordt vernieuwd
* De bloedsomloop wordt gestimuleerd
* De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt vernieuwd
* Onregelmatigheden worden geëgaliseerd
* Je vermijd of voorkomt ingegroeide haartjes als je regelmatig scrubt
* Je huid wordt mooier en voelt zachter aan
* De elasticiteit van de huid zal verbeteren
* Je wordt sneller bruinAls je al deze voordelen leest, heb je toch ook zin om meteen in de douche te springen en een me-time momentje in te lassen met een goede scrub of peeling!

Wat is nu het verschil tussen een scrub of een peeling?

Een scrub is een product met korreltjes, deze korreltjes zorgen dan voor bovenstaande voordelen doordat ze zachtjes over de huid 'schuren'.
Bij een peeling zorgen de ingrediënten ervoor.
Mijn voorkeur gaat uit naar een scrub omdat ik het gevoel van je huid te 'scrubben' wel leuk vind!
Bovendien vind ik dat door de scrubdeeltjes in een scrub sommigen voordelen van het scrubben toch wel meer tot z'n recht laten komen. Denk maar aan de bloeddoorstroming die extra wordt gestimuleerd door de bolletjes.Bovendien heb je de 'intensiteit' bij een scrub beter in de hand. Daar kies je zelf hoe hard of zacht je wrijft.De Body Hydra + van Lierac combineert het beste uit deze 2!
Het is dus een peeling met scrubdeeltjes! Verdere ingrediënten zijn extract van hibiscus en hyaluronzuur. Deze laatste zorgt ervoor dat de huid op een milde manier 'gepeeld' wordt, terwijl de microbolletjes toch ook het gevoel van een scrub geven.

Deze body scrub ruikt lekker fris en het product is zoals de meeste scrubs vrij dik en gelachtig van textuur. Dit maakt dat de scrub goed en makkelijk aanbrengt en je hem makkelijk kan verdelen. De geur is aanwezig maar stoort me zeker niet, ik vind hem best lekker ruiken.

De korreltjes in deze scrub zijn net goed voor het lichaam vind ik ! Niet van die grote stukken en ook niet van die hele miniscrubdeeltjes die je amper voelt.De verpakking van deze scrub is een klassieke tube. Met z'n 200ml heeft hij best een mooie inhoud! Wat ik goed vind is dat de verpakking duidelijk vermeld dat het een body scrub is! Zo kan je je niet vergissen. Ik vind dit soms vervelend als ik echt moet gaan zoeken of het om een gelaats- of lichaamsscrub gaat.

Mijn huid voelt achteraf erg zacht aan en ziet er stralend uit. De doffe teint en witte schijn is meteen verdwenen van mijn benen! Bovendien is deze scrub ideaal om cellulite te bestrijden en je huid te egaliseren. Deze scrub mag zeker blijven en ga ik vanaf nu 2x per week gebruiken!

Lierac Body Hydra+ gommage micropeeling is verkrijgbaar bij de apotheek
Prijs +/- 20 euro voor 200ml

Liefs
Sofie
Xx..

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een erg fijn en goed product. Deze ga ik zeker en vast noteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen