maandag 3 september 2018

Paul & Joe Lip Collection

Weer eens een artikeltje over een van mijn favoriete merken! Paul & Joe! Ons allen welbekend wegens hun prachtige en toch ook wel unieke verpakkingen. Niet alleen hun verpakkingen zijn fijn want ja het product moet natuurlijk ook wel goed zijn en ook daar slaagt Paul & Joe elke keer met vlag en wimpel. Deze keer review ik hun Lip Collection of lip duo. Deze 2 lipproducten zijn meer toegespitst op verzorging dan op make-up want wisten jullie dat Paul & Joe ook een verzorgingslijn heeft ?Deze lip kit bevat een tinted lip gloss en een lip balm. Ideaal om je lippen te verzorgen en ze mooi en vol te houden komende herfst. Zijn je lippen beschadigd van de zon? De lippenbalsem van Paul & Joe herstelt ze wel!De Lip Balm kan alleen gebruikt worden maar is ook ideaal om als primer aan te brengen en je lippen te 'preppen' voor de lipstick die je daarna aanbrengt. Door de toegevoegde menthol wordt de bloeddoorstroming in je lippen tevens gestimuleerd waardoor je lippen er mooi vol uitzien!
De lip balm heeft in het doosje een wat groenige kleur maar is transparant wanneer je hem op de lippen aanbrengt. Hij voelt super zacht en is niet plakkerig.
De tinted lip gloss is weer een leuk item voor in je handtas! Deze lipgloss lijkt in eerste instantie transparant maar wanneer je hem aanbrengt, kleurt hij subtiel roze! Erg mooi om op zich te gebruiken maar ook erg mooi op een andere lipstick voor een special effect en persoonlijk kleurtje.
Deze dikkere lipgloss is wel wat plakkerig maar voelt wel superzacht aan en verzorgt je lippen erg goed!Het thema van deze collectie is rood en groen. de producten zijn gehuld in een rode verpakking en afgewerkt met groene bladeren. Er zit ook een super leuk tasje bij waarin je je lip producten makkelijk kan meenemen in je handtas!
De lip balm komt in een klassiek blikken doosje. Aan details geen gebrek! Kijk maar even naar het gouden randje in het midden van het doosje, prachtig toch?

De tinted lip gloss komt in een tubetje. Ook hier is de dop weer mooi gedetailleerd afgewerkt met een ribbel effect.Ondanks ik de verpakkingen van beide producten erg mooi vind ben ik geen fan van dit soort verpakkingen. Dat is natuurlijk puur persoonlijk. Ik ben meer fan van een klassieke lippenbalsem in stick vorm. Lipgloss gebruik ik liever met een applicator.De lipproductjes zijn wel erg fijn en doen wat ze beloven. Ze verzorgen je lippen en de Lip balm verzacht je lippen meteen. De lipgloss daarentegen is dan weer ideaal voor een subtiel kleurtje met een prachtige glans én verzorging!

Meer info en verkooppunten via http://www.paulandjoemakeup.be/paul-joe/?lang=nl

Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten