donderdag 23 augustus 2018

Lidl Kitchen Tools!

Jullie weten ondertussen al dat ik fan ben van Lidl en de producten die ze uitbrengen. Wat ik ook zo fijn vind aan deze keten is de diversiteit die ze bieden. Door de reclamefolders en website worden we netjes op de hoogte gehouden van hun nieuwigheden. Wisten jullie trouwens dat Lidl echt een superleuke webshop heeft met super mooie en leuke spulletjes? Van decoratie tot huishoudmateriaal enz enz.. Veel dingen die je niet in de winkel vind en rustig online kan shoppen.
Jullie kennen allicht wel de bekende 'bakken' in de winkel met de folderartikelen die wekelijks veranderen. Door deze constante vernieuwing blijft Lidl onze nieuwschierigheid prikkelen en krijgen we de kans om mee te zijn met de nieuwste trends op alle vlakken zonder ons hiervoor blauw te moeten betalen.
Ik heb het hier dan niet alleen over mode zoals de prachtige collecties van Heidi Klum of de nieuwste sportartikelen zoals de stepper die ik in het verleden reeds testte, nee deze keer komt Lidl met een prachtige lijn uit van keukenaccessoires die geïnspireerd zijn op de welbekende SMEG-toestellen.
De keukentoestellen van Smeg kent iedereen, ze staan bekend om hun mooie retro look en om hun 'toch niet zo'n goedkoop' prijskaartje. Lidl werkt hier nu perfect op in en brengt een lijn uit die minstens even mooi is als die van Smeg maar dan wel een stuk betaalbaarder.

Deze collectie is perfect voor iedereen! Jong of oud, moderne of landelijke stijl deze tools passen overal! Met de keuze tussen roze, grijs/zwart en mint kleur vind iedereen zijn zin. Deze kitchen tools zijn trouwens ook ideaal voor op kot! Super trendy, goedkoop en het kan een ware eyecatcher zijn in jouw studiekamertje! En geef nu toe, iedereen heeft nood aan een supertrendy frigo en toaster toch?

Deze lijn bestaat buiten de frigo en toaster ook nog uit een keukenweegschaal, staafmixer, microgolfoven, multihakker, blender en waterkoker. Ik vind het design van de toestellen erg mooi! De retrolook wordt nog eens benadrukt door de perfecte combinatie van het chroom (zilverkleurige gedeelte) en de retro inspired kleurtjes. Ik kan ook al verklappen dat de toestellen allemaal perfect werken ;).

Ik ben echt fan van de mint kleur! Wat is jouw favoriete kleurtje?

De prijs en beschikbaarheid:

- Koelkast kost 248 euro en is enkel te verkrijgen via de webshop
- Keukenweegschaal: 12.99 euro te verkrijgen in de winkel en via de webshop
- Staafmixer: 9.99 euro verkrijgbaar in de winkel en via de webshop
- Broodrooster kost 19.99 euro en is tevens in de winkel en via de webshop te bestellen
- Waterkoker: 19.99 euro kan je enkel via de winkel bemachtigen dus snel zijn is de boodschap!

Al deze items zullen zowel online als in de winkel beschikbaar zijn vanaf 27/08/2018 !!

Nog een paar dagen ongeduldig afwachten dus!


Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten