maandag 13 augustus 2018

Wonderbrow

Wenkbrauwen zijn tegenwoordig niet meer over te slaan tijdens onze make-up routine. Terwijl ik er vroeger nauwelijks of zelfs geen aandacht aan schonk is het nu een van de belangrijkste stappen wanneer ik mijn make-up doe. Uiteraard speelt de markt hier goed op in en brengen ze telkens nieuwe en vernieuwde producten en formules uit. Sommige mensen gaan zelfs zo ver voor de perfecte wenkbrauwen dat ze ze laten microbladen. Ik was op zoek naar een tussen oplossing. Een product dat langer blijft dan 1 dag maar dat je toch weg kan poetsen als het echt moet.
Ik probeerde onlangs een nieuw product uit genaamd wonderbrow. Deze semi-permanente wenkbrauwgel is precies wat ik zoek!

Zoals je hierboven dus al reeds kon lezen is wonderbrow een semi permanent product. Het product beloofd zelfs dagen te blijven zitten en is waterproof! Wil je het toch liever wegpoetsen? Dat kan perfect met een make-upremover op oliebasis.Het product zelf komt in een tubetje met een soort sponsapplicator, toch is het niet de bedoeling dat je dit rechtstreeks op je wenkbrauwen gaat aanbrengen met deze applicator. Je neemt een wenkbrauwkwastje en dept hiermee wat product van de applicator en brengt het vervolgens zo aan op je wenkbrauwen.
Het merk brengt zelf ook een bijhorend kwastje uit met aan de ene kant een spoelie en aan de andere kant een precisie wenkbrauwenkwastje.
De wonderbrowgel komt volgens mij in 5 kleuren, van licht naar donker. De kleuren zijn vrij assig waardoor deze natuurlijk overkomen. Niets zo lelijk als een warme ondertoon in de kleur van je wenkbrauwen als je haren zelf wel een assige kleur hebben. Ik heb de kleur 'brown' en deze past perfect bij mijn natuurlijke haarkleur.

Ik breng deze gel aan met het kwastje van het merk en dit werkt erg goed! Daarna moet je het product even laten drogen en vanaf dan trotseert deze brow gel weer en wind! En ja hoor, hij is waterproof! Geen wenkbrauwen die eraf lopen wanneer je even in de regen hebt gestaan dus!

Als je je gelaat 's avonds gewoon met water wast, blijft het product inderdaad mooi zitten. Ik kan het 2 dagen goed houden, de derde dag moet ik de staart van mijn wenkbrauw toch net weer een beetje kracht bijzetten.Wil jij je Wonderbrow kitje kopen? Dat kan voor 29.95 euro exclusief te koop bij Di!
Het dual precision borsteltje koop je ook bij Di en dit voor slechts 8.95 euro!
Kan je niet meer wachten? Bestel jou exemplaar dan alvast via deze rechtstreekse link

Liefs
Sofie
Xx..


1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd of ik de juiste kleur vind. Niet makkelijk als je niet kan testen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen