donderdag 26 juli 2018

2 nieuwe zonneproducten in het gamma van Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini introduceert 2 nieuwe zonneproducten binnen het bestaande gamma Golden Caresse. De tan activating body emulsion SPF30 en de Icy pleasure after sun tan extender zijn dus vers van de pers! Ik ben heel benieuwd naar deze zonneproducten aangezien de Golden Caresse lijn van GDC de Australische kwaliteitsnorm heeft, dit is de hoogste norm die je kan behalen voor zonneproducten.


Nee, ik ga je in dit artikel niet weer overladen om welke reden je jezelf moet beschermen tegen de zon en de schadelijke stralen die ze met zich meebrengt. Je leest het vermoedelijk al elke dag in de tijdschriften, kranten, nieuwssites en blogs. Ook ik, gaf deze uitleg al in een van mijn vorige posts. Merken van zonneproducten zeggen uiteraard ook niets anders meer dan dat! Ik moet wel toegeven dat als er nu één commerciële boodschap is waar ik het wel 100% mee eens ben, dan is het wel die die zegt dat je je op tijd en voldoende moet insmeren!
Vandaag de dag is het dan ook (hoop ik toch!) vanzelfsprekend om het begrip bruin worden onlosmakelijk te koppelen aan het begrip bescherming.Voor die bescherming én optimale bruining zorgt Germaine de Capuccini! Buiten hun reeds bestaande Golden Caresse gamma komen ze nu met nog 2 aanvullende producten.

* Tan activating body emulsion SPF30

Je kent wel die tan activating producten die je moet gebruiken enkele dagen voor je op reis vertrekt of je huid blootstelt aan zonlicht om je melanine te stimuleren en je huid mooier en sneller te laten bruinen. Wel dat bevat deze Tan activating body emulsion ook met als grote surplus dat je dit niet dagen of zelfs weken op voorhand hoeft te gebruiken maar gewoon de dag zelf!
Door zijn toegevoegde SPF 30 zorgt hij er niet alleen voor dat je sneller bruin wordt in minder tijd maar ook dat je bruine teint langer blijft.De textuur van deze body emulsion is zacht en licht. Het smeert goed uit en trekt snel in zodat je geen plakkerige boel krijgt. Het beschermt tegen UVA stralen en is waterbestendig.
De body emulsion komt in een knijptube wat er voor zorgt dat alles hygiënisch blijft.

De tube bevat 150ml en kost 60 euro


* Icy Pleasure after sun tan extender

De 'finishing touch' voor een prachtig gebruinde huid! Deze crème verzorgt de huid niet alleen, het verfrist, verlicht, regenereert en hydrateert de huid zodat je bruine kleur optimaal wordt behouden en langer zal blijven.

Deze Icy Pleasure, waarvan ik de naam geweldig vind, smeert goed uit en voelt zacht en fris aan op de huid. De extracten van Tasmaanse bessen en Canadian Willow herb verlichten en verminderen roodheid, branderig en trekkerig gevoel en zorgen voor een optimale herstelling van de huid die werd blootgesteld aan de zon.GDC raad aan om deze Icy Pleasure after sun op vakantie elke avond te gebruiken om je huid te kalmeren en je bruine kleur te intensiveren. Na je vakantie gebruik je hem gewoon verder om je huid te hydrateren en de levensduur van je bruine teint te verlengen.

De verpakking van deze after sun is vergelijkbaar als die van de Tan activating body emulsion.

Voor een tube van 200ml betaal je 44 euro

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidssalon bij u in de buurt of via https://www.germaine-de-capuccini.com/nl/


Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten