donderdag 22 maart 2018

DHC Deep cleansing oil

Wisten jullie dat ze in Japan nog veel verder staan in schoonheidsrituelen dan in Europa? De japanners doen, als het op beauty aankomt alles dubbel! Zo gaan ze hun gelaat ook dubbel reinigen. DHC is een merk dat zijn oorsprong in Japan kent en dus volledig op deze rituelen is ingespeeld. Ik had dan ook de eer om de Deep cleansing oil van het merk te testen, hun eerste stap in het ritueel van de dubbele reiniging.


Het merk DHC was voor mij ook nog totaal onbekend voor ik er op een persevenement kennis mee mocht maken. Gezien iedereen die het product wel al kende, laaiend enthousiast was, kon ik ook niet meer wachten om te testen.
Uiteraard ging ik eerst wat research doen over het merk en het product zelf.

DHC is ontstaan in de jaren '70 door, uiteraard, een japanner. Toch hebben ze een deel van hun verhaal gehaald in Europa! Meer bepaald in Spanje, hier halen ze de beste olie uit olijven die ze gebruiken in hun producten.
Het merk heeft ontwikkelingslaboratoria die werken met de nieuwste technologie. Het label past het meest recente wetenschappelijk onderzoek toe op natuurlijke actieve bestanddelen om de hedendaagse vrouw de beroemde traditionele Japanse schoonheid te schenken.Zoals hierboven reeds gezegd is de dubbele gelaatsreiniging nu hét beautyritueel in Japan. Het ritueel bestaat uit het ontschminken van het gelaat en vervolgens opnieuw mild te reinigen. Dit werkt tegen de opstapeling van talg, onzuiverheden en make-up die het natuurlijke evenwicht van de huid kunnen verstoren en de poriën kunnen verstoppen. De huid is dus gezuiverd en perfect voorbereid om uw dagelijkse verzorgingsproducten nog beter op te nemen.

De deep cleansing oil of de eerste stap van het reinigingsritueel is het best verkochte product van dit merk. Wist je dat er om de 10 seconden een flesje van deze reinigingsolie over de toonbank gaat?De olie die in dit product zit is in water oplosbaar en is dus geschikt voor alle huidtypes! Ook voor de gemengde tot vettere huidjes zoals die van mij.
Olie trekt olie aan, weet je nog? Een olie is dus ideaal om overtollig vet, talg en andere vettige onzuiverheden zoals make-up van je huid te halen.

Wat belangrijk is als je dit product gebruikt is dat je het aanbrengt met je handen ( & ze moeten droog zijn want deze olie wordt opgelost in water) op een droog gelaat. Gebruik geen watjes!
Masseer de olie zachtjes in in je huid. Dit product voelt super zacht aan op mijn huid!De deep cleansing oil reinigt niet alleen je huid maar ontschminkt ze ook! Zelfs waterproof make-up wordt zachtjes verwijdert. Deze reiniging met olijfolie is ook geschikt voor de ogen. Daarna haal ik het product er weer af met lauw water. De olie lost op zonder olierestjes achter te laten.
De geur van deze olie doet me ook echt denken aan de geur van olijfolie! Deze ruikt misschien net ietsje meer cosmetisch! Lekker en fris geurtje!

Door de verzachtende ingrediënten is deze reiniging ook geschikt voor de gevoelige huid. Na het gebruik van deze olie voelt mijn huid fris en zijdezacht aan.Conclusie:
Wat deze olie zo speciaal maakt is dat het meer is dan een gewone make-up remover die je gelaat meestal vettig en smerig achterlaat.
Deze olie haalt zelfs de meest hardnekkige make-up weg en is geschikt voor het hele gelaat inclusief je ogen en kan gebruikt worden op alle huidtypes, van de meest gevoelige tot de vetste huid.
Buiten het weghalen van make-up, gaat deze olie er ook voor zorgen dat overtollig talg en andere onzuiverheden mee worden opgelost zodat je huid er meteen proper en fris uitziet én aanvoelt.
De reiniging gebeurt effectief maar toch ook op een zachte manier want je huid voelt achteraf niet trekkerig aan. Het product is dankzij de pompflacon makkelijk en hygiënisch in gebruik.
Prijs-kwaliteit is dit een zeer goed product!

De deep cleansing oil is verkrijgbaar bij Ici Paris Xl en kost 33.50 euro voor 200ml.

Liefs
Sofie
Xx..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten