dinsdag 28 juli 2015

Only you lipgloss

Hallo allemaal,

Ik heb deze keer 2 lipglossjes getest van het merk Only You, te koop bij Ici Paris XL. Ik heb ze gekocht in de kleuren 'Bubble Gum' en 'Juicy' .

Bubble gum is een zacht roze kleur die een beetje aan de Barbie achtige variant doet denken. Juicy, kocht ik omdat ik het echt een unieke kleur vind, het is een dieprode kleur met een goudachtige schijn en een glittertje! Geen klassiek glosskleurtje dus.De textuur van de glosjes is nogal gel-achtig. Het is een dikke gel/siliconen achtige structuur met een mooie glans. Wanneer ik de swatches aanbreng op mijn arm lijken de glosjes mooi gepigmenteerd, zoals bij de meeste 'klassieke' lipglossen verdwijnt een deel van dit pigment wanneer je ze aanbrengt op de lippen. Ik persoonlijk vind zowat elke lipgloss iet of wat plakkerig, oké, ik geef toe de ene al wat plakkeriger dan de andere. Deze glosjes zitten daar ergens tussen, op mijn vingers voelen ze vrij plakkerig, eens aangebracht op de lippen voelen ze zacht!, comfortabel en niet meer zo plakkerig aan. Ik ben echt fan van het draagcomfort van deze gloss, het lijkt wel of hij mijn lippen verzorgt!

Ik ben niet zo'n fan van de verpakking en van de manier waarop je de gloss moet aanbrengen op je lippen, als je de gloss aanbrengt met het 'tuitje' van de verpakking word het al snel een knoeiboel, je kan niet precies genoeg aanbrengen + de hele tuit van je gloss hangt ook nog eens vol waardoor het al snel onhygiënisch word. Ik prefereer dus het gebruik van mijn vingers voor het aanbrengen van gloss uit zulke verpakkingen. De verpakking bevat 10 ml.Eens aangebracht vind ik het pigment nog wel meevallen, de roze geeft een mooie subtiele roze glans (veel glans!) De rode met gouden glitters kleurt je lippen ook mooi rood met een subtiele gouden glitter, erg mooi als je je eigen lipkleur intenser wil maken of je bij een natuurlijke make up look je lippen op een subtiele manier in de verf wil zetten zonder dat het 'erover' is.

bubble gum

juicy
 
Ik ben zeker fan voor deze gloss en vind ze prijs-kwaliteit zeker de moeite! Jammer van de 'cheapy' verpakking

Tot de volgende keer
liefs
Sofie
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten