woensdag 21 juni 2017

Yana Beauty liquid

Yana is een drankje dat door het merk beauty liquid wordt genoemd. Yana is een product van Image Skincare. Image Skincare dat in de Bendelux verdeeld wordt door GABSON is gespecialiseerd in professionele huidverjonging. Ook deze Yana is een product dat vooral werkt tegen huidveroudering daarom wordt het drankje ook wel eens collageenshot of vloeibare collageen genoemd.
Yana is een drankje waar je elke dag 15 ml van moet 'innemen'. 15ml is verrassend weinig en gaat dus bijgevolg heel snel en makkelijk binnen. Je mag het puur drinken of mengen in een glas water of in je favoriete smoothie. Yana is het eerste hoog geconcentreerde beauty drankje dat zorgt voor grote effecten in zo'n kleine dosis.
Ik kan niet ontkennen dat ik dit een revolutionair product vind, ik heb nog nooit eerder dit soort producten gezien en bij mijn weten bestaan ze ook niet.Yana beloofd volgende zaken in 30 dagen:
- tot 15% verhoogde huidelasticiteit
- tot 63% vermindering van fijne lijntjes
- tot 40% verhoging van het vochtgehalte
- tot 42% verkleinde poriën
- tot 37% verbetering algehele huidtextuur

Yana versterkt en beschermt de huid en boost de natuurlijke collageenproductie. Toegevoegde bioactieve collageen peptiden zorgen voor een toename van de verstrakking van de huid, reductie van de rimpeldiepte en zorgen voor herstel hydratatie.Wat is collageen eigenlijk? Heel kort uitgelegd is collageen een eiwit in het menselijke lichaam. Dit eiwit zorgt geeft de huid stevigheid en structuur. Naarmate we ouder worden neemt dit eiwit af en dat zorgt voor fijne lijntjes, rimpels en een doffe huid.

YANA geeft je huid een boost en ik heb het voor jullie getest! Nog even ter info voor mensen met allergieën. YANA is vrij van suiker, gluten, GMO, zuivel en soja.

De fles bevat 470 ml en ziet er erg mooi uit. De witte fles met oranje en zwarte opschriften staat leuk op mijn keukenaanrecht. Ik vind dat je duidelijk aan de fles 'ziet' dat het eigenlijk toch om een cosmetica product gaat :).
In de doos zit een maatbekertje bijgeleverd zodat je makkelijk je 15 ml kan afmeten.
Ik kies ervoor om dagelijks gewoon een shot te nemen van 15ml. Doordat de hoeveelheid zo klein is, is het makkelijk in gebruik en neemt het ook geen tijd in beslag.
De smaak kan ik best beschrijven als een zeer sterke fanta-smaak. Een sterk appelsien concentraat. Op zich valt de smaak best mee. Zeker niets waarvoor je je neus moet toeknijpen om het binnen te krijgen! Dat vind ik alvast een erg groot pluspunt van dit product.

Na een tweetal weken zou je reeds resultaat moeten zien. Na de eerste week merk ik reeds dat mijn huid van nature uit een mooie glow heeft. Ook mijn poriën op mijn wangen lijker fijner. Op mijn neus zie ik nog geen verschil.


Na een tweetal weken merk ik dat mijn huid zachter aanvoelt en minder vet. Door de vitamine C die toegevoegd zijn, herstelt mijn huid ook sneller van een puistje of wondje.
Gelukkig heb ik nog geen rimpels dus het effect op rimpeltjes en fijne lijntjes kan ik nog niet beoordelen.

Na een drietal weken stel ik vast dat de kleur van mijn gezicht gezonder oogt en minder vaal is! Zelfs als ik om 5u moet opstaan. Ook is mijn huid egaler.

Naast vitamine C beschermen biotine en vitamine B6 de huid en maken ze sterker. Hyaluronzuur, extract van groene thee, acaibessensap en extract van granaatappel zorgen voor een gezonde huid en beschermen ze tegen vrije radicalen. De huid van je gezicht is de hele dag blootgesteld dus dat laatste zal zeker een bijdrage hebben in de mooie glow op mijn snoet.

Deze effecten houden aan na de 4e week en tot nog toe ( een tweetal weken nadat ik een kuur deed van een maand) kan ik nog steeds genieten van de werking van YANA.
Ik raad het iedereen aan die een boost nodig heeft voor zijn huid en zeker ook voor mensen die beginnende rimpels en lijntjes hebben want ik ben er van overtuigd dat YANA ook daar doet wat het beloofd.

Yana is de perfecte manier om uw schoonheid te voeden van binnenuit!

Yana is verkrijgbaar via specifieke verkooppunten die je via www.consument.imageskincare.nl kan terugvinden. Yana is verkrijgbaar voor  99euro per fles

Liefs
Sofie
XoXo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten