dinsdag 25 april 2017

Beauty serum ampoules van Arcaya

Arcaya is afkomstig uit Duitsland en is bekend om zijn beauty ampoules. Arcaya heeft een grote internationale bekendheid en wordt verkocht in meer dan 40 landen. Excellente kwaliteit en doeltreffendheid draagt het merk hoog in het vaandel. Het merk biedt meer dan 35 ampullen aan met in elke ampul één natuurlijk en één actieve werkstof voor een maximum aan effect.Arcaya wordt in België verdeeld door Beauty&Energy die jullie misschien ook kennen van o.a. Naobay. Beauty&Energy bestaat uit een team dat gepassioneerd is door de beauty, welness, hair and heealth sector.
Zij verdelen Arcaya sinds vorig jaar in ons land en staat volledig achter het product dat ook onder de natuurcosmetica valt waar B&H voor staat.

Wat is een ampul eigenlijk en hoe gebruik ik het ?
Een ampul is een glazen flaconnetje waarin een sterk(er) geconcentreerd product zit dat instant effect geeft en een boost geeft aan je huid. Naast liftende eigenschappen, gaan de ampullen van Arcaya je huid ook hydrateren, kalmeren, voeden en beschermen gedurende de hele dag.Na het reinigen van je huid breek je de glazen ampul (voorzichtig met een handdoek) open en doe je de inhoud ervan in je handen. Je masseert het zachtjes in op je gelaat. Arcaya heeft ampullen op waterbasis en op oliebasis. Indien gewenst en indien je een droge huid hebt kan je (zeker bij een ampul op basis van water) na de ampul nog een dag of nachtverzorging smeren. Je kan de ampul 24u bewaren en kan je gelaat er dus zowel 's morgens als 's avonds ermee verzorgen.

Wat zijn de troeven van Arcaya?
- Snel en makkelijk in gebruik
- sterk geconcentreerde formules
- maximaal resultaat en instant zichtbaar
- cosmeceuticals
- voor ieder huidtype de gepaste ampul
- betere / intensievere huidverzorging
- kwaliteit en doeltreffendheidDe arcaya ampoules:
- Quick lift: Instant effect, hooggeconcentreerd schoonheidsserum met gladstrijkend effect dankzij de natuurlijke proteïnen uit zeealgen.
- Lotus: Huidstimulerend dankzij het lotus extract, intensief revitaliserende ampul met bloesemaroma voor een strakke en jonge huid.
- Hyaluron+ : Rimpelvuller met hyaluronzuur, vult rimpeltjes en fijne lijntjes van binnenuit. Voor de droge huid.
- Collagen+ : Push up effect met zuiver collageen, verstevigd de huid en werkt als een straktrekkende film, voor een jonge en gladde huid.
- Best Caviar: Intensieve regeneratie dankzij extract uit 100% zuivere, levende kaviaarcellen. Turbo ampul voor de veeleisende en rijpere huid. De huid gaat er direct frisser uitzien.
- Elastin; Nieuwe stevigheid dankzij elastine. Ampulserum om de huid haar elasticiteit terug te geven, zoals bij een lifting.
- Jasmine: Zuiver welzijn met jasmijnolie uit de nachtjasmijn voor regeneratie van huid en ziel.
- Viper: Efficiënte rimpelbestrijding, maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en gaat tekenen van huidveroudering tegen.
- Kashmir Feeling: zachtheid voor de tere huid. Voor een instant gladde, matte huid en zichtbaar fijnere poriën.
- Golden Repair: Luxe voor de huid. Non- stop liftend effect en doeltreffende regeneratie.
- Beauté Express: Egale teint. Verfijnt de huid en vermindert roodheid. Instant lifting effect voor een stralende huid.Omdat deze ampullen vooral voor lifting, voeding en drogere huid bedoeld zijn heb ik de meeste ampullen laten testen door mijn mama. Zij is 52 en heeft hier en daar wel wat last van huidveroudering. Ik testte de ampul Kashmir Feeling en laat jullie alvast weten wat ik van die ampul vond:
Allereerst de verpakking, veel kan ik hier natuurlijk niet over vertellen want ampullen zien er gewoon allemaal hetzelfde uit. Al vind ik wel dat door het opschrift van deze ampullen ze vrij professioneel overkomen. Het doorbreken van de hals van de ampul doe ik zoals voorgeschreven. Ik neem een handdoek en breek hiermee de hals van de ampul nadat ik er even tegen getikt heb zodoende dat alle vloeistof beneden in de ampul zit en er dus niets verloren gaat.De textuur van Kashmir feeling is vrij gelachtig en brengt goed aan op de huid. Mijn huid voelt onmiddellijk heel zacht aan en het product trekt snel in mijn huid. Of mijn poriën nu echt kleiner zijn, kan ik niet echt zeggen maar ze vallen in ieder geval minder op omdat de ampul een soort van 'verzachtend' effect heeft.

De volgende ampullen werden getest door mijn mama:

Hyaluron+: De textuur is ook makkelijk uit te smeren op je gelaat maar het voelt wel plakkerig aan. Het plakkerige gevoel verdwijnt gelukkig wel na enkele minuutjes maar toch heeft ze het gevoel dat haar gezicht meer glanst als anders. Het voedt de huid erg goed en de huid voelt erg zacht aan.
Helaas heeft mijn mama niet het gevoel dat de ampul iets doet aan haar rimpeltjes.

Viper: De textuur van deze is dezelfde als die van de Hyaluron+ met als enige verschil dat deze geen plakkerig gevoel geeft en dus iets aangenamer aanvoelt van de eerste moment. Ook vind ze de geur van deze ampul aangenamer. Haar huid ziet er en voelt iets gladder aan dan normaal.

Beauté Express: De textuur van deze is iets dikker en meer olie-achtig dan de andere ampullen. Het product smeert goed uit en trekt zeer snel in de huid. De huid ziet er goed en gezond uit zonder te veel te glanzen. Fijne lijntjes lijken gladder en meer vervaagdGolden Repair: Deze is zeer gelijklopend met de vorige. Het enige verschil met deze is dat er goudschilfers aan zijn toegevoegd die zorgen voor een direct oplichtend effect van de huid. Met deze ampul zijn dus niet alleen fijne lijntjes vervaagd maar heeft je gelaat ook nog eens een mooie glow voor een jonge en gezonde uitstraling.

De ampoules zijn te verkrijgen in verschillende boxen vanaf 19.90 euro
bij http://www.beauty-energy.be

Liefs
Sofie
XoXoGeen opmerkingen:

Een reactie posten