donderdag 21 september 2017

Het geheim van een goed gehydrateerde huid met Hydracure Hyaluronic Force serum

Hydrateren van je gelaat is iets dat je elke dag moet doen, ongeacht welk huidtype je hebt, man of vrouw bent. Dikwijls vergeten mensen met een vette huid dat ook zij hun huid voldoende moeten hydrateren. Ook ik heb lang de fout gemaakt mijn gelaat niet voldoende te hydrateren omdat ik dacht dat ik daar pukkeltjes van kreeg! Dit werkt juist averechts want door een gebrek aan vocht ga je net meer talg produceren met alle gevolgen van dien.
Germaine De Capuccini komt nu met een serum, dat kan voor elk huidtype, gebaseerd op hyaluronzuur en geschikt voor elk huidtype!Hydracure Hyaluronic Force bestaat vooral uit hyaluzonzuur, dit is een zeer waardevol en gewaardeerd cosmetisch bestanddeel, dat vooral bij vrouwen uiterst bekend is.

Wist je dat je huid op de leeftijd van 35 nog over 65% hyaluronzuur beschikt? Dat gehalte daalt elk jaar en tegen je 60e beschikt je huid nog maar over 10 tot 20% hyaluronzuur!
Dat verlies aan hyaluronzuur werkt spijtig genoeg, samen met andere factoren, huidveroudering, verlies van stevigheid / elasticiteit / gelaatsvolume en bijgevolg ook rimpelvorming in de hand.

Wat is nu de definitie van hyaluronzuur en wat doet het?
Een lange polysacharidenketen die zich van nature in de huid, slijmvliezen en andere organen bevindt.
Het is betrokken bij het in stand houden van elasticiteit en weefselspanning, verbetert de biomechanische eigenschappen van de huid en reguleert daarnaast het vochtniveau. Hyaluronic Force is een diepgaand hydraterend serum samengesteld uit hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht. Hoog, gemiddeld en laag, wat bedoel je daarmee?

* Een hoog moleculair gewicht helpt de hydratatie te herstellen en voorkomt vochtverlies.

* Een gemiddeld moleculair gewicht versterkt het afweersysteem van de huid tegen bacteriële flora. Ze herstelt het afweersysteem van de rijpe huid die door de jaren heen wat zwakker geworden is.
Op de vette huid daarentegen zorgt hyaluronzuur ervoor dat er geen bacteriën overleven op de huid, waardoor een van de voornaamste factoren van het ontstaan van acné wordt afgeremd.

* Een laag moleculair gewicht is werkzaam in de onderhuid. Hydrateert die diepgaand en verbetert elasticiteit, stevigheid, rimpels en compactheid.

Het serum is wetenschappelijk dus goed onderbouwd, zoals je hierboven kunt lezen heeft dit serum vele voordelen. Bovendien is het een unicum dat mensen met een vette huid ook zulke sterk hydraterende serums kunnen gebruiken! Een van de meest belangrijke zaken voor mensen die net zoals mij een vette huid hebben, is dat het serum volledig op waterbasis en dus niet op olie basis is!
Hierdoor werkt het serum wel voedend en maakt het mijn huid super glad zonder het vet aan te laten voelen. Het wekt dus ook geen puistjes of andere onzuiverheden op!Bovendien bevat dit serum geen parfums waardoor allergische reacties ook geminimaliseerd worden. Ik hou, zoals jullie weten, ongelofelijk veel van lekkere geuren maar parfums lokken jammer genoeg vaak zulke reacties op. Het serum is bijgevolg dan ook volledig geurloos.
Ook over de kleur kan ik niet veel zeggen, die is doorzichtig. Het is net of er enkel water in het flesje zit.

Over de textuur kan ik iets meer zeggen. De eerste keer dat ik dit product gebruikte (en ik nog niet wist dat dit op waterbasis was!) was ik er zo goed als van overtuigd dat dit serum te voedend zou zijn voor mijn huid. Ik dacht ook gelijk dat het een serum op oliebasis was omdat het ook enorm zacht aanvoelt.

Na het aanbrengen van dit serum op een gereinigde huid kan je gewoon nog een ander serum aanbrengen. Daarna je gewone dagverzorging en eventuele spf.
Hyaluronic Force zorgt voor een betere opname van de producten achteraf en kan je bekijken als een extra stap in je dagelijkse gelaatsverzorgingsroutine. Bovendien smeert het serum heel goed uit en trekt het vrijwel meteen in! Dit zorgt ervoor dat deze extra stap amper tijd in beslag neemt terwijl je huid toch een hydratatieboost geniet! Mijn huid voelt echt als boter, superzacht dus!Ik gebruik het serum niet dagelijks maar wel op regelmatige basis en ik zie wel dat mijn huid zachter en meer gehydrateerd is. Bovendien laat het serum achteraf een erg mooie glow achter. Mijn huid voelt zijdezacht aan.

De verpakking is een doorzichtig glazen flesje met blauw opschrift. Het flesje oogt luxueus is stevig en staat mooi op mijn badkamermeubel.
Het product gebruik je door op de pomp te drukken waardoor je goed kan doseren en je hygiënisch kan werken.
Het enige nadeel vind ik persoonlijk dat er geen dop is bijgeleverd bij het flesje. Er zit wel een soort plastieken kapje over de dop wanneer je de verpakking open maakt maar dit is verder niet handig in gebruik. Zo is het zeker niet handig als je dit serum mee wil nemen op vakantie. Je loopt zo het risico dat de pomp ongewild ingedrukt word en je hele handtas of beautycase vol serum zit.

Het serum is te koop bij uw Germaine De Capuccini schoonheidsspecialiste voor de prijs van 54 euro voor 30ml.Zijn jullie, net als ik, ook zo'n fan van Germaine De Capuccini? Hou dan zeker mijn blog in de gaten de komende dagen want er volgt meer! ;)


Liefs
Sofie
XoXo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten