dinsdag 30 juni 2015

dagelijkse verzorging deel 2

Hallo allemaal,

Zoals ik in mijn vorige blog al zei, gebruik ik 's morgens mijn producten van Clinique en s' avonds producten van Estee Lauder. Een echt bijzondere reden heb ik hier niet voor. De producten van Clinique die ik momenteel gebruik zijn redelijk agressief voor mijn huid, deze van Estee Lauder zijn letterlijk en figuurlijk een stuk zachter. Een andere reden is dat ik 's avonds ergens anders ben en dat ik geen zin heb om al mijn producten heen en weer te sleuren én afwisseling is altijd leuk ;-).Nadat ik 's avonds mijn make up heb verwijderd ga ik aan de slag met de 'perfectly clean' wascréme/schuim, dit is een luchtige, schuimachtige witte créme emulsie die met contact met water op je huid verandert in zijde. De schuim voelt zo zacht en net dat maakt dit product zo zalig! Ik gebruik dan ook altijd mijn handen voor deze in te masseren en niet mijn clarisonic die ik 's ochtends wel gebruik. Deze wasschuim is veruit mijn favoriet! 
Daarna ga ik aan de slag met mijn 'fresh balancing lotion' om mijn huid te 'tonen' en de poriën te sluiten. Deze voelt ook zacht en ruikt net als de schuim lekker fris. ik laat deze nog enkele seconden drogen vooraleer ik mijn volgende stap uitvoer.

Dan is het tijd voor mijn fa vo riete serum van dit merk namelijk Idealist serum, niet goedkoop in aankoop, i know :-( , maaarr wel heel effectief en ook erg zuinig in gebruik. Eén pompje volstaat voor mijn hele gelaat. Het serum ruikt fris, wat citrus-achtig en trekt zo goed als direct in. Het zorgt voor minder zichtbare poriën en een egalere teint. Dit product werkt zo goed dat ik zonder foundation de deur uit durf!

Ten slotte smeer ik mijn nachtcréme, in mijn geval hydrationist voor de gemengde huid (is verkrijgbaar in 2 varianten!) deze, niet vette créme doet alles wat ik van een créme verwacht. Hij hydrateert, trekt snel in, is niet vet en zorgt er preventief voor dat die eerste rimpeltjes zo lang mogelijk weg blijven ;-)

Zo dit was weer voor vandaag, nu weten jullie tenminste al hoe ik mijn gezicht elke dag verzorg en welke producten ik hiervoor gebruik.

Hopelijk hebben jullie er iets aan gehad en tot snel,

liefs
Sofie
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten