woensdag 18 juli 2018

Betty Barclay Pure Pastel, het ideale zomerparfum!

Deze zomer ben ik vlak van geuren verrassend de fris en fruitige toer aan het op gaan! Ook nu heb ik weer 2 nieuwe op en top zomergeurtjes die ik graag met jullie wil delen. Het ene een beetje bloemiger en het andere wat fruitiger maar beide schreeuwen ze zomer en de daarbij horende zwoele zomeravonden! Zeker met deze temperaturen!
De geuren van Betty Barclay hebben mij altijd al geïnteresseerd, ook deze keer matchen de geuren perfect bij de mode van het moment met de pastels collectie!

In dit artikel komen de 2 nieuwste van de pastelgeurtjes aan bod namelijk perzik en rose.Is het jullie ook al opgevallen dat pastelkleuren al enkele zomers op rij erg in de mode zijn? Ook dit jaar is dat niet anders! In de zomer mag het sowieso al een beetje kleurrijker toch? Voor de mensen die graag wat kleur dragen maar niet even graag in de spotlight staan, kan je nooit iets misdoen met de subtielere pastel variant. Dit geldt ook zo voor de parfums. Lekker zomers, zoet, fris of bloemig, afhankelijk van de variant en voor ieder wat wils! Ik ben ook geen fan van erg opvallende en té aanwezige parfums op super hete zomerdagen zoals we ze nu krijgen.

Uiteraard spelen de roos en perzik de hoofdrol in deze 2 geuren afzonderlijk. De parfumeur heeft dit hoofdingrediënt gecombineerd met nog andere geurnoten om zo tot een mooi geheel te komen.Bij Pure Pastel Rose zitten sering een lentebloeier, zoete viooltjes en verfrissende gember in de topnoten. Uiteraard spelen de rozen de hoofdrol en worden de zij samen met pioen verwerkt in het hart van het parfum. In de basis vinden we patchoeli (yes!) met ceder- en sandelhout die het parfum wat warmte en romigheid meegeven.Bij Pure Pastel Peach zorgen passievrucht en pompelmoes voor het eerste fruitige accent in de topnoot. Ook hier ligt de basis bij perzik terwijl deze in het hart versterkt wordt door viooltjes, jasmijn en frangipani wat de geur wat meer exotischer maakt. Tenslotte zorgen vanille, kasjmier en tonkaboon voor een zoetere afsluiter als basisnoten.Door de speelse samenstelling van deze parfums kunnen ze voor elke leeftijd en voor elke gelegenheid. Voor jong en oud voor overdag of s'avonds. Bovendien wordt parfum de dag van vandaag gezien als een accessoire dat je niet meer mag vergeten.De flacons vullen de gedachtegang van de geuren volledig aan. Stijlvol, kleurrijk, speels en charmant. De glazen flacon in de pastelkleur die bij jou geur hoort ziet er erg mooi uit en ligt bovendien erg handig in de hand. Het dopje is afgewerkt in zilverkleur en ook het opschrift is in zilver wat het geheel een frisse touch geeft.


De Pure Pastel collectie is verkrijgbaar bij de parfumerie.
Prijzen:
Edt 20 ml: 20.71 euro
Edp 20 ml: 26.17 euro
Edt 50 ml: 35.52 euro


Liefs

Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten