woensdag 11 juli 2018

Jafra Make-up uittesten!

Een tijdje geleden mocht ik weer een super leuk pakketje ontvangen van Jafra! Ik ben vooral fan van de make-up van Jafra en dat kwam dus goed uit want dit pakketje was gevuld met enkele super leuke items uit hun permanente make-up collectie! Kijken jullie mee naar wat ik uittestte?






Ik ga de producten toelichten in de volgorde van aanbrengen! Beginnen doe ik dus bij deze make-up primer. Deze primer zorgt voor een mooie en egale teint en is de perfecte voorbereiding voor je foundation in welke vorm je die dan ook gebruikt ( poeder of vloeibaar ).
Deze primer is verrijkt met hydraterende en verzorgende bestanddelen voor je huid. Hij vervaagt grote poriƫn en fijne lijntjes en voelt ultra zacht aan! Deze primer zal er voor zorgen dat je door de dag door niet gaat glimmen maar maakt je ook niet ultra mat, want van dat laatste ben ik ook zeker geen fan.




De primer heeft een vrij gelachtige textuur maar werkt goed uit. Je laat hem best een minuutje intrekken vooraleer je je foundation erover aanbrengt. Ik heb een klein knijp tubetje gekregen van 30ml. Lekker handig voor onderweg of voor op reis!



Het volgende product is de transparante losse poeder. Deze kan je gebruiken om je foundation af te poederen of als foundation indien je hem een beetje opbouwt. Ik vind het wel een beetje gek dat ze dit poeder 'transparant' of doorzichtig noemen want dat is die niet echt. Hij heeft niet ontzettend veel pigment en kan heel goed uitgewerkt worden maar toch zijn er verschillende kleuren beschikbaar dus die naam vind ik niet echt passend bij het product.



Het product op zich vind ik prima! Het poeder is erg zacht en voelt goed aan op de huid. Je kan het zoals ik hierboven al zei makkelijk uitwerken en opbouwen. Dit kan met een kwast of met het bijhorende sponsje. Ik heb deze poeder in de kleur 04 Medium deep en deze komt veel donkerder over in het potje dan hij laat vermoeden, op de huid is de kleur veel zachter en makkelijk in te blenden.
Deze poeder bevat net als de primer hydraterende en verzorgende bestanddelen en laat de huid ademen. Bovendien controleert het ook de talg productie waardoor deze poeder kan gebruikt worden door mensen met elk huidtype, lekker handig!



De verpakking van deze poeder vind ik echt super! Het plastic doosje met zwarte dop is makkelijk te openen en sluit volledig en makkelijk af, geen poeder dat langs het doosje valt dus. Bovendien is het ziftertje waar de poeder onder zit ook nog eens afgesloten met een plastic afdekplaatje, dit is nieuw voor mij en werkt zo goed! Op het afdekplaatje zit een erg mooi en handig make-up sponsje waar je het poeder mee kan aanbrengen. Ik ben erg fan van dit product!



Het volgende product is de powder blush in de kleur Soft Peach. Toen ik de verpakking opende vond ik de kleur opvallend roze voor soft peach te noemen maar toen ik hem aandeed kwam hij inderdaad veel warmer over op mijn huid. De kleur is echt prachtig en dankzij de parelmoerdeeltjes tovert deze blush een prachtige en natuurlijke glans op je wangen! De textuur is erg zacht en zeker niet poederig, erg fijn om mee te werken. Ik vind dit echt een hele mooie blush met een fijne textuur ! Ik ben fan.




De verpakking daarentegen snap ik helemaal niet. Zo'n groot doosje met zo weinig inhoud? Dat was wel een teleurstelling, ik had de pan even groot verwacht als de verpakking. Jammer want met een grotere kwast zit je hele doosje al gauw onder de blush. Ook de buitenkant vind ik er wat 'goedkoop' uitzien. Als ze de verpakking wat zouden aanpassen zou ik dit echt super vinden want het product op zich is erg kwalitatief! Het bijgeleverde borsteltje zou ik ook enkel in noodsituaties gebruiken, je kan er niet echt goed mee uitwerken en het brengt wat streperig aan. Wel weer een pluspunt voor de goede spiegel!



Dan heb ik ook een lippotlood en lipstick getest. De lipstick is er eentje uit de bekende en luxueuze Royal Jelly lijn ( bekend van zijn ultraverzorgende eigenschappen!) in de kleur Beige Chiffon. Een nude beige kleur met een roze ondertoon. Een nude kleurtje dat bij iedereen past, of je nu een licht of donker huidtype bent, deze kleur staat iedereen! De textuur is erg creamy en voelt zacht aan op mijn lippen. Ondanks de creamy textuur blijft de lipstick vrij goed zitten, hij gaat makkelijk enkele uren mee, wel even bijwerken na de lunch!



De verpakking is van goud! Erg mooi en klassiek, sluit goed af en is dus handig om mee te nemen. Ik ben fan van de lipsticks uit de Royal Jelly lijn! Het is niet mijn eerste en vermoedelijk ook niet mijn laatste.

Het lippotlood is ook erg fijn! Ik koos de kleur 'Neutral' omdat deze het beste aansloot bij de lipstick kleur. De kleur van dit lippotlood is een tikje donkerder dan de lipstick en ook iets meer roze, maar nog steeds nude! Het past perfect bij de Beige Chiffon uit de Royal Jelly lijn.
De textuur van het lippotlood is erg zacht en brengt aangenaam aan. Het lippotlood is er eentje om uit te draaien, je hoeft het dus niet te slijpen! Lekker handig.
De verpakking is mooi en makkelijk in gebruik zoals een klassiek lippotlood zou moeten zijn.



Deze 2 behoren zeker tot mijn favorieten wat betreft lipproducten!

Tenslotte heb ik nog de poederkwast. Deze kwast is door zijn grootte ideaal om alle soorten poeders aan te brengen. Hij is geschikt voor losse poeders, compact poeders en kan op alle plaatsen van je gelaat gebruikt worden. Hij is ideaal om bronzer, blush en alle andere gezichtspoeders aan te brengen.
De kwast voelt super zacht aan en ziet er bovendien ook nog eens super luxueus uit!
Deze kwast is zo fijn dat ik zeker nog andere kwasten van dit merk wil gaan uittesten!




De prijzen:
- Make-up primer ( 30ml ): 21euro
- Skin Perfecting Translucent powder : 14euro
- Powder blush : 20.50euro
- Royal Jelly Lipstick : 18.50 euro
- Lip Liner : 10.50 euro
- Powder brush : 29 euro

Al deze en nog veel meer leuke producten zijn te verkrijgen via https://www.nuransert.be/!
Neem dus zeker eens een kijkje op deze website!


Liefs
Sofie
Xx..

1 opmerking:

  1. Die kwast lijkt mij inderdaad handig. Ik ben zeer benieuwd wat je van andere kwasten van dit merk gaat vinden :-)

    BeantwoordenVerwijderen