maandag 23 april 2018

Germaine De Capuccini Secret Mist

Pollutie, leeftijd, werk, familie, verplichtingen, lange dagen, korte nachten, stress.. De drukte van het dagelijkse leven zorgt ervoor dat ons gelaat steeds minder straalt. En geef nu toe, hoe drukker we het hebben, hoe minder tijd we maken voor onszelf en onze huid. Toch wil je er altijd op je best uitzien! Germaine De Capuccini lanceerde hiervoor een snel en doeltreffend hulpmiddel; de Secret Mist!


Dit product is heel snel en eenvoudig te gebruiken en makkelijk mee te nemen. Het is niet meer of minder dan een 'mist' of nevel die je op alle momenten van de dag kan aanbrengen op je gelaat.
Wat maakt dit nu zo speciaal zul je dan denken? Wel deze mist is niet zomaar een watertje dat je op je gelaat sprayt maar zit boordevol waardevolle en verzorgende bestanddelen.

Secret Mist heeft een meervoudige werking, je kan het product dus voor verschillende zaken gebruiken!

*Als eerste is dit product ontwikkeld voor een 'healthy look' effect, door de nauwkeurige samenstelling zorgt deze mist voor een liftende werking, verfijnt het de poriƫn, verzacht het fijne lijntjes en licht het de teint op. Ideaal dus als je huid er dof en grauw uitziet van de stress of vermoeidheid

* Bovendien heeft deze Secret mist een stevig anti-pollutie schild. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vuile lucht en UV-stralen

* Deze Secret Mist is ook ideaal om te gebruiken als setting spray! Als je hem aanbrengt nadat je je make-up hebt aangebracht zal deze de rest van de dag mooi blijven zitten! Je kan het product ook gebruiken voor een extra touch up overdag.

* Tenslotte is de Secret Mist een bom van frisheid en hydratatie die de huid onmiddellijk tot leven brengt. Ideaal dus als je een droge huid hebt en deze even een hydratatieboost on-the-go wil geven.Hoe ziet de samenstelling er dan uit?
Een combinatie van biocompatibele polysachariden bedekt de huid en doet dienst als het anti-pollutie schild en beschermt bijgevolg de huid. Verschillende plantaardige extracten generen op het huidoppervlak en maken zo een beschermende laag.
Na PCA een vochtinbrengende stof zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Deze stof bezit over een groot vermogen om vocht uit de omgeving te absorberen en vast te houden in het binnenste van de huid.

De Secret mist is volledig geur en kleurloos en ziet er inderdaad uit als een gewoon watertje maar zoals je kan lezen is het dus veel meer dan dat! ;)
De verpakking is handig om mee te nemen en ziet er erg leuk uit! Het lijkt een glazen flesje maar het is gemaakt uit stevig plastic zodat het ook niet meteen stuk valt. Erg goed bedacht want glas valt uiteraard meteen stuk.
Je nevelt het product op je gelaat vanop een afstand van een 15 a 20 cm. Door de fijne nevel volstaan 1 a 2 pompjes voor je hele gelaat waardoor het product zuinig werkt.
Je huid voelt meteen verfrist en gevoed aan en mijn make-up blijft supergoed zitten en ziet er bovendien super natuurlijk uit.
Wanneer ik geen make-up draag zorgt deze Secret Mist voor een prachtige glow op mijn gelaat!Een echte vitaminekuur voor mijn huid, ik ben fan!

De Secret Mist is exclusief verkrijgbaar bij Germaine De Capuccini schoonheidsinstituten in je buurt en kost 48 euro voor 30 ml.
Meer info via http://www.germaine-de-capuccini.com/nl/

Liefs
Sofie
Xx..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten