maandag 1 augustus 2016

MUA LUXE velvet lip lacquer

Matte lipsticks en vooral liplacquers zijn hotter dan ooit! Hoe langer een kleurtje blijft zitten hoe makkelijker en dus hoe begeerlijker. Niet meer dan logisch dat veel merken met liplacquers en liquid lipsticks op de markt komen.Vandaag ga ik aan jullie 3 kleuren laten zien van MUA uit de luxe lijn nl de MUA luxe velvet liplacquer. Ik kocht de enige 3 kleurtjes die nog in de winkel waren namelijk serene, funk en criminal. Serene is een hele lichte roze, eigenlijk babyroze kleur. Criminal is een felle bijna fluo fuchsia kleur en funk is een iets donkerdere rood roze kleur.De verpakking van deze lip lacquers zijn mooi. Ze hangen in een zwart kartonnetje met gouden sierlijke bedrukking. Wat ik erg leuk vind aan dit soort verpakkingen is dat je (bijna) zeker bent dat jij effectief de eerste bent die dit product gebruikt! Dat het nog niet geswatched is. De verpakking van de liplacquers zelf oogt even luxueus als het kartonnetje er rond. Altijd fijn als de verpakking er duur en chic uitziet! De dop is uit zwart mat kunststof ook deze is voorzien van gouden opdruk met MUA Luxe. De tube is 'frosted' mat waardoor je nog mooi de kleur van de lacquer ziet.De applicator is een klassieke sponsapplicator maar werkt goed voor deze soort lacquer. Je kan er precies mee aanbrengen en verdeeld het product mooi.


Bij het aanbrengen van het product is het nog glanzend, tijdens het opdrogen wordt deze geleidelijk aan mat. Daardoor is het belangrijk om het product vrij snel aan te brengen! Je moet natuurlijk niet als een gek het product op je lippen smeren maar doe er ook geen 10 minuten over want dan gaan de kleuren niet mooi verdeeld zijn en ga je vlekken krijgen of gaat de kleur afbrokkelen.

serene

criminal

funk (nog niet helemaal droog, vandaar de glans)
Na het aanbrengen en het opdrogen hou ik ervan om een doorzichtige lipbalm over de lacquer heen te doen. Zo voorkom ik dat mijn lippen te fel uitdrogen. Deze van mua voelt niet extreem droog aan maar laten we eerlijk zijn, mat = droog in 99% van de gevallen. Wel lang genoeg wachten met die lippenbalsem want de lacquer blijft nog wel een tijdje plakkerig! Het leuke aan dit product is wel dat als er een beetje van de lacquer afbrokkelt, je nog steeds een stain op je lippen hebt zitten.De houdbaarheid is goed. Eten en drinken overleven deze lip lacquers met gemak. Na enkele uurtjes begint de binnenkant wel een beetje af te geven en begint de kleur misschien hier en daar wat af te brokkelen. Bijwerken gaat moeilijk om maar niet te zeggen niet. Je gaat vlekken en strepen krijgen en de kleur gaat niet meer mooi en egaal zijn. Beste wat je kan doen is gewoon de restjes eerst van je lippen halen en het product dan gewoon opnieuw aanbrengen. Of gewoon voorzichtig afbrokkelen want er zit nog steeds een stain kleur!

funk, criminal en serene


Afhalen doe je best met een product voor waterproof make-up, tenzij je echt lang wil schrobben ;).

Over het algemeen ben ik vrij tevreden van deze velvet lip lacquers, behalve dat de kleur serene totaal misgeslagen kleurtje is en ik het zeker niet meer ga dragen vind ik de kleuren criminal en funk wel heel mooi. Ik ga volgende keer zeker nog eens een kijkje nemen naar andere kleurtjes in dit gamma.

 De MUA Luxe velvet lip lacquers zijn te koop bij o.a. Kruidvat voor +/- 4.99euro

Liefs
Sofie
XoXo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten